Möter ni framtidens behov med gårdagens kompetens?

Datum 11 april, 2024
Tid 12.00-12.40 (Föreläsning 30 minuter + kortare frågestund)
Plats Via Teams. En länk till evenemanget kommer att skickas ut i samband med anmälan + med en påminnelse som mejlas dagen före webinariet.

I dagens snabbföränderliga och komplexa värld behöver vi rusta oss med rätt kompetens för att lyckas kunna möta kunders behov full ut. Vi har ofta processer på plats för att ta fram relevanta mål och strategier men missar ofta att koppla dessa till tydliga kompetenskrav på organisations, grupp- och individnivå. Det är lätt att tänka att vi måste rekrytera in ”ny kompetens” när vi kanske tjänar på att utveckla vissa delar av den internt, vilket stärker vår förmåga att attrahera och behålla kompetenta medarbetare och chefer.

I webbinaret lyfter vi följande frågeställningar:

 • Hur påverkar en snabbföränderlig och komplex värld er verksamhet?
 • Vilka är era viktigaste strategier och vilka kompetenser krävs för att fullfölja dem?
 • Hur definierar vi och fyller ”gapet” mellan kompensbehov och faktiskt kompetens?
 • Hur får vi effekt av våra kompetensinvesteringar?

Webbinaret genomförs av Håkan Björnqvist och Annette Bosell, seniora utbildare inom ledarskap och strategisk kompetensutveckling.

Om Annette Bosell
Erfaren föreläsare, utbildare och certifierad coach på PCC-nivå. Annette har arbetat mycket med ledarutveckling i olika former och genomfört omfattande medarbetarprogram. Hon arbetar även löpande som bollplank för verksamheter som vill stärka sin förmåga att arbeta strategiskt med kompetensfrågor. Är författare till boken ”Flyt på jobbet – en bok om medarbetarskap”, tillsammans med Annika Ploghammar.

 

Om Håkan Björnqvist
Med ett ben stadigt i företagsekonomi & affärsmannaskap, och det andra förankrat inom HR har Håkan Björnqvist mer än 25 års erfarenhet från såväl multinationella organisationer som entreprenörföretag inom teknik, tjänste- och produktförsäljning samt utbildning- och skolverksamhet.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision