Smart ledarskap

Datum 17 september, 2024
Tid Kl 12.00-12-40 (Föreläsning 30 minuter + kortare frågestund)
Plats Via Teams. En länk till evenemanget kommer att skickas ut i samband med anmälan + med en påminnelse som mejlas dagen före webinariet.

I det hybrida arbetslivet behövs en annan typ av ledarskap. Det är inte kontroll av tid och plats som blir det viktiga, snarare än att stötta mål och mående. Men hur gör man det?

Baserat på egen och andras forskning pratar Dr Lena Lid Falkman om Smart Ledarskap, som betydelsen av beteenden som är Sociala, Målinriktade, Autentiska, Retoriska och Teknologiska, kan få handfasta tips verktyg för att vara en bra chef för sig själv och andra.

Medverkande
Lena Lid Falkan man är affilierad forskare vid Handelshögskolan i Stockholm och lektor i arbetsvetenskap vid Karlstad Universitetoch. Hon är en populär föreläsare, känd för att blanda komplicerade teorier med sunt förnuft. Med mycket fakta och en gnutta humor och igenkänning får ni såväl information som inspiration i en föreläsning med Lena.

Moderator för webinariet är Matz Karlsson, rådgivare Skillspartner. Under webinariet kommer finnas möjlighet att ställa frågor.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium