Co-Pilot AI: En Lunch & Learn med Nicholas Fernholm

Datum 28 november, 2023
Tid Kl 12.00-12.40.
Plats Via Teams. En länk till evenemanget kommer att skickas ut i samband med anmälan + med en påminnelse som mejlas dagen före webinariet.

Hittills har man observerat en 55% ökning i produktivitet när AI används som en co-pilot i Github och stora delar av dessa effektivitetshöjning kan vi mest troligt förvänta oss i alla våra digitala verktyg inom kort.

Under denna session kommer Nicholas att öppna dörrarna till ett utforskande av de verktyg som redan finns tillgängliga och hur vi, genom att anpassa oss och omfamna AI, kan förbereda oss för den kommande revolution som väntar runt hörnet. Med stor teknologisk utveckling inom räckhåll, speciellt med tanke på de AI-verktyg som Microsoft och Google introducerar innan 2023 slut, står vi inför en tid där våra arbetsverktyg kommer att förstärkas av AI som vår co-pilot.

Välkomna till en session där vi tillsammans med Nicholas dyker ned i en värld av möjligheter, utforskar AI:s potential och lär oss hur vi kan navigera genom den kommande teknologiska omvälvningen på ett framgångsrikt och givande sätt.

Läs även Nicholas artikel om AI!

Medverkande:
Nicholas Fernholm har föreläst i många år om hur individer och organisationer kan bemöta en alltmer föränderlig värld. Han tar inspiration från sina erfarenheter som robotchef på Nya Karolinska sjukhuset, logistikchef under uppbyggnationen av Älvsjö Epidemisjukhus samt projektledare i den enorma omställningen sjukvården genomförde under krisen.

Moderator för webinariet är Matz Karlsson, rådgivare Skillspartner. Under webinariet kommer finnas möjlighet att ställa frågor.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB