Alkohol på jobbet – några verktyg för dig som chef att minska risken för problem på arbetsplatsen

Datum 9 maj, 2023
Tid Kl 12.00-12.40 (Föreläsning 30 minuter + kortare frågestund.)
Plats Via Teams. En länk till evenemanget kommer att skickas ut i samband med anmälan + med en påminnelse som mejlas dagen före webinariet.

En enda persons riskkonsumtion av alkohol kan orsaka stora problem på en arbetsplats. Risken för olyckor och skador ökar och problemet kan på sikt leda till en kostsam och utdragen rehabiliteringsprocess. Men det behöver inte vara så. Genom att utbilda om hur man kan hantera alkohol på ett hållbart sätt kan man effektivt förebygga problem. Både individer och organisationen kan få praktiska verktyg som gör att man kan göra medvetna val.

Ta del av Anna Sjöströms inspirerande lunchseminarium och lär dig några konkreta verktyg hur du kan minska risken för alkoholproblem på arbetsplatsen.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision