Allmänna villkor Skillspartners öppna kursverksamhet

Schemalagd öppen utbildning, workshops & seminarier

Samtliga priser anges exklusive moms. Din kursplats faktureras i samband med kursavrop, cirka 4 veckor före planerad kursstart, med betalningsvillkor 30 dagar netto. Kursavgiften skall vara betald innan kursstart. Dröjsmålsränta debiteras med 2 procentenheter per månad vid utestående likvid från och med 30 dagar efter fakturadatum till dess full likvid erlagts. Samtliga priser anges exklusive moms.

Vad ingår i kursavgiften?
I kursavgiften ingår:

Heldagsutbildningar
Frukostfralla med kaffe/te, lunch, eftermiddagsfika och förfriskningar under dagen.

Halvdagsutbildningar
Frukostfralla med kaffe/te och förfriskning under dagen.

Dokumentation
Dokumentation i tryckt eller elektronisk form ingår.

Av- och ombokningsvillkor

Anmälan är bindande. Du kan överlåta din plats till en kollega, eller boka om till ett senare tillfälle. I det fall du överlåter din plats till en kollega meddela oss så snart som möjligt din kollegas namn och kontaktuppgifter. Om du har omständigheter som gör att du behöver undantag från våra ordinarie villkor för att kunna boka in dig, ta kontakt med oss innan du gör din bokning – telefon: 08-684 049 24 eller mejl info@skillspartner.se

Vid mer än 30 dagar kvar till kursstart kan du;

 • Kostnadsfritt överlåta din plats till en kollega
 • Kostnadsfritt boka om till ett senare tillfälle

Vid färre än 30 dagar kvar till kursstart kan du;

 • Kostnadsfritt överlåta din plats till en kollega
 • Byta till ett senare tillfälle till 25% av kursavgiften

Rabatter

Storgruppsrabatter lämnas. Kontakta Skillspartner för närmare information – telefon: 08-684 049 24 eller mejl kursbokning@skillspartner.se

Övrigt

 • Om utbildaren blir sjuk eller av annan anledning inte kan genomföra kurs på överenskommet datum, förbehåller sig Skillspartner rätten att byta utbildare alternativt flytta kursdatum.
 • Skillspartner förbehåller sig rätten att ställa in eller senarelägga planerat kurstillfälle.
 • Vid inställd kurs ersätts ej för deltagares eventuella reseomkostnader, etc. Eventuellt erlagd kursavgift återbetalas.

Force Majeure

Vi ansvarar inte för de fall då utbildningsverksamheten hindras direkt eller indirekt genom myndighetsåtgärd eller myndighetsbeslut, strejk, blockad, lockout, naturkatastrofer, brand eller annat som står utanför Skillspartners kontroll. Vid händelser utanför Skillspartners kontroll kommer möjligheten att omboka till samma kurs vid senare tillfälle ges.

Upphovsrätt och integritet

Skillspartner innehar och hanterar rättigheterna till utbildningsmaterialet, som inte får kopieras eller spridas. Digitala kursleveranser får inte spelas in om inte detta överenskommits skriftligt i förväg.

Kostnadsfria event, frukostmöten, etc.

För kostnadsfria event förbehåller vi oss rätten att vid avbokning debitera 300 kronor exklusive moms för att täcka våra rörliga utgifter.

Följande gäller för alla Skillspartners utbildningar, seminarier & föreläsningar

Om en kursdeltagare uppträder avsiktligt störande, på ett sätt som riskerar störa övriga deltagares upplevelse av utbildningen, så är dennes plats på utbildningen förverkad. Informators personal har rätt att kräva att den avsiktligt störande personen omedelbart lämnar utbildningen. En person som får lämna utbildningen på grund av avsiktligt störande beteende har inte rätt till ersättning eller pengar tillbaka för icke fullbordad kurs.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards