Planerar ni möten, konferenser eller dagar?

Vi hjälper till med alla typer av arrangemang
Ska ni arrangera en konferens, ett personal/medarbetardag, medlemsdag, årsmöte, höstmöte, seminarium, kongress, forum, avdelningsmöte eller utbildning och behöver inspiration, kunskap, motivation eller någon som håller ihop dagen.

 • Talare, föreläsningar och utbildningar för alla tillfällen och i alla prisklasser.
 • Aktiv, snabb rådgivning med egen talarförmedlare
 • Digitalt eller Live?
 • Kunskap & Energiboostar
 • Inspirerande och hands-on, fullt med råd och tips. Och med vetenskaplig förankring.
 • Stort nätverk – +1 000 personligheter
 • Allt från kända, beprövade personligheter till nya spännande förmågor – alltid kvalitetssäkrade.

Varför ska du välja Skillspartner Talarbyrå & Utbildning?

Vi har lång erfarenhet med personligt engagemang
Skillspartner har funnits i 18 år, men vi som arbetar här har ännu längre arbetat med talarförmedling och att utveckla och ta fram skräddarsydda föreläsningar, utbildningar och seminarier. Din organisation får din personliga talarförmedlare som väl känner till era behov utmaningar och verksamhet.

Vi har ett stort och brett kontaktnät
Vi känner våra talare och personligheter och vet vem som passar var och för vilken typ av uppdrag. Vi följer löpande våra kunders behov och utifrån det förändrar vi vårt nätverk av samarbetspartners. Vi kompetensnätverk är stort.

Vi är oberoende & pålitliga
Skillspartner arbetar inte med exklusiva talare, vilket innebär att vi inte har ett ”stall” av talare som vi i första hand rekommenderar. Vi arbetar helt oberoende. Skillspartner har kollektivavtal via Almega och följer Unionens avtal.

Några av våra kunder

Akavia, SEKO, Unionen, Teknikföretagen, Byggföretagen, Sveriges Ingenjörer, Vårdförbundet, Vision, Installatörsföretagen, LRF,  Pappers, Akademikerförbundet, Almega, Fastighetsägarna, SISU, Skogsindustrierna, Unionen, The Paper Province,  Svenska Brandskyddsföreningen, med flera, med flera.

 

Låt oss hjälpa dig! Helt förutsättningslöst kan vi vara ditt bollplank.

Katarina Nordlund, vd Skillspartner

Telefon
Stockholm – 08-684 049 24
Göteborg – 031-130 700

 

Välkommen att höra av dig!

 

 

 

 

 

 

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg