Villkor & Säkerhet

Personuppgiftslagen

Skillspartner arbetar för att din integritet ska vara skyddad när du använder våra tjänster och vi hanterar dina kontaktuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Varför samlar vi in dina uppgifter

Genom att lämna din kontaktinformation, inklusive e-postadress, ger du ditt samtycke till att vi använder insamlad information för att fullgöra våra åtaganden mot dig och tillhandahålla den service du förväntar dig och i övrigt ge dig en god service. Det kan handla om att kontakta dig angående en förfrågan du gjort, skicka information för att uppmärksamma dig på erbjudanden och tjänster som vi bedömer vara intressanta för dig och din organisation.

Vem får tillgång till dina uppgifter

Vi förmedlar/säljer/byter aldrig dina uppgifter tlll tredje part. Uppgifter som vidarebefordras till tredje part används enbart för att uppfylla Skillspartners åtaganden gentemot dig.

Avregistrering/Återkallande

Du kan när som helst återkalla ditt medgivande till att vi använder dina uppgifter i marknadsföringssyfte (t.ex. foldrar, nyhetsbrev eller andra erbjudanden). Klicka på länken nedan.

Avregistrera mina uppgifter

Länkar

Skillspartner.se kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte står under vår kontroll. Vi kan inte ansvara för integritetsskydd eller innehåll på dessa webbplatser utan tillhandahåller dessa länkar för att underlätta för våra besökare att hitta mer information inom särskilda områden.

Upphovsrätt

Innehållet på denna webbplats är upphovsrättsligt skyddat.

Priser

Varje uppdrag är unikt. Efter behovsanalys lämnas offert med pris för det aktuella arrangemanget. Alla priser är exklusive moms och uppdragstagarens kostnader för resa, logi, etc.

Boknings- och betalningsvillkor

I samband med bokning och beställning, oavsett om den skett via mejl, telefon eller på annat sätt, utgår en bekräftelseavgift om 30% av överenskommet arvode som skall vara betald inom 15 dagar eller senast i samband med att arrangemanget genomförs. Bekräftelseavgiften återbetalas ej om ni ensidigt inställer engagemanget. Återbetalning sker endast i det fall bokad aktör ej kan genomföra uppdraget. Annan ersättning utgår ej.

Resterande del faktureras med 30 dagar och förfallar i samband med arrangemangets genomförande. Ev utlägg för resor och logi faktureras efter genomförande av arrangemanget.

Vid försenad betalning debiteras dröjsmålsränta 8% över gällande diskonto.

För resterande belopp gäller följande avbokningsvillkor:
Avbokning 8 till 4 veckor innan arrangemanget debiteras 50 %.
Avbokning 4 veckor till 0 veckor innan arrangemanget debiteras 100 %.

Om särskilda kostnader uppkommit till följd av avbeställningen, skall dessa tillfullo ersättas av beställaren. Avbokning skall ske skriftligen via post, e-mail eller fax.

Reklamation

Eventuella reklamationer skall göras skriftligen och vara Skillspartner tillhanda senast 10 dagar efter arrangemanget.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision