Motivation och kreativitet i distansledarskap

ONLINE COACHING FÖR CHEFER OCH LEDARE

Steg 1; Uppstartssamtal – Information,  1 tim via webben – kostnadsfritt samtal
Genomgång av coachprogrammet. Vad är coaching ? Vilken roll har en coach ? Vilken roll har utövaren ? En kort samtal om vad du önskar, en kort kartläggning för att för vår coach (Peter) och du ska se om coaching kan vara för dig.

I detta möte via Skype eller Teams kommer vi överens om att genomföra programmet eller ej.

Detta samtal är kostnadsfritt. I de fall du vill påbörja coaching, skickas en överenskommelse ut och tystnadspliktöverenskommelse för godkännande. Tid bokas upp för första coachsamtal.

Steg 2; Start på Coachsamtal / Coachprogrammet
3 st coachsamtal, 1,5 tim per samtal, ett samtal per månad i 3 månader

Grundprogrammet är ett coachsamtal per månad. Vid det sista coachsamtalet i månad tre tar du beslut om du önskar bli coachad ytterligare tre månader för att genomföra ett helt program.

Steg 3; Fortsättning av Coachsamtal / Coachprogrammet
3 st coachsamtal, 1,5 tim per samtal, ett samtal per månad i 3 månader

Ett komplett coachprogram är 6 månader, men med detta upplägg har du möjlighet att avbryta efter tre månader.

Möjlighet: Om du önskar, har behov av ytterligare coachsamtal under perioden kan du boka in ett extra coachmöte under en och samma coachmånadsperiod för ett pristillägg.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
* Obligatoriska fält
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

" Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

Maria Dahl, Partille kommun

"Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB