Motivation och kreativitet i distansledarskap

ONLINE COACHING FÖR CHEFER OCH LEDARE

Steg 1; Uppstartssamtal – Information,  1 tim via webben – kostnadsfritt samtal
Genomgång av coachprogrammet. Vad är coaching ? Vilken roll har en coach ? Vilken roll har utövaren ? En kort samtal om vad du önskar, en kort kartläggning för att för vår coach (Peter) och du ska se om coaching kan vara för dig.

I detta möte via Skype eller Teams kommer vi överens om att genomföra programmet eller ej.

Detta samtal är kostnadsfritt. I de fall du vill påbörja coaching, skickas en överenskommelse ut och tystnadspliktöverenskommelse för godkännande. Tid bokas upp för första coachsamtal.

Steg 2; Start på Coachsamtal / Coachprogrammet
3 st coachsamtal, 1,5 tim per samtal, ett samtal per månad i 3 månader

Grundprogrammet är ett coachsamtal per månad. Vid det sista coachsamtalet i månad tre tar du beslut om du önskar bli coachad ytterligare tre månader för att genomföra ett helt program.

Steg 3; Fortsättning av Coachsamtal / Coachprogrammet
3 st coachsamtal, 1,5 tim per samtal, ett samtal per månad i 3 månader

Ett komplett coachprogram är 6 månader, men med detta upplägg har du möjlighet att avbryta efter tre månader.

Möjlighet: Om du önskar, har behov av ytterligare coachsamtal under perioden kan du boka in ett extra coachmöte under en och samma coachmånadsperiod för ett pristillägg.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
* Obligatoriska fält
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

Sonia Koppen, Vision

"Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg