Vi hjälper dig matcha rätt kompetens till er aktivitet – snabbt och tryggt

Vår målsättning är att ni kunder ska bli nöjda och få lite mer än vad ni förväntar er – Anette Hansson, rådgivare, Skillspartner.

Att hitta rätt kompetens är inte alltid helt enkelt. Det är många saker som ska stämma. Allt från kunskap, erfarenhet, infallsvinkel och inte minst kostnaden ska vara rätt. Vi har erfarenheten, känner talarna och vi jobbar metodiskt. Läs gärna här om hur vi jobbar!

Steg 1 – Behovsanalys
Tillsammans med er tar vi fram en kravprofil utifrån era behov.

Steg 2 – Matchning
Därefter startar sökprocessen. Vi gör en sökning i vår talarbank, checkar uppföljningar och diskuterar internt för att få fram en eller flera förslag som vi tror passar bäst för er aktivitet. Många gånger diskuterar vi i detta skede också uppdraget med de konsulter vi tror passar för uppdraget.

Steg 3 – Förslag
Du får i detta skede ett eller flera förslag med presentationer, ibland också filmklipp – allt för att ni ska kunna få en så fullständig bild och uppfattning som möjligt av alternativa kandidater. Tillsammans diskuterar vi de olika alternativen, vänder på stenarna,  finputsar förslagen – allt för att ni ska få bästa möjliga lösning.

Steg 4 – Bekräftelse & förberedelser
Om ni väljer att gå vidare med något av våra förslag sker kontraktsskrivning och annat praktiskt som kan behöva ordnas i samband med bokningen. Snabbt, tryggt och enkelt. Vi säkerställer att anlitad föreläsare bokar in uppdraget och kontaktar er i god tid inför genomförandet så att ni kan gå igenom exakta detaljer och önskemål.

Steg 5 – Genomförande
Vi säkerställer att föreläsaren genomför uppdraget enligt era önskemål.

Steg 6 – Utvärdering
Vi gör tillsammans med er en utvärdering av uppdraget, såväl talarens insatser och hur ni uppfattar att samarbetet oss emellan har fungerat. Vår målsättning är ni kunder ska bli nöjda och få lite mer än vad ni förväntar er.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg