Söker ni efter moderator, konferencier eller debattör?

Skillspartner erbjuder landets främsta moderatorer, debattledare, debattörer och talare, och som har stor erfarenhet att moderera och debattera under Almedalsveckan i angelägna och aktuella samhällsfrågor och samhällsutveckling.

Oavsett om ni behöver en erfaren debattledare eller moderator, en skarp expert och debattör inom ett smalt område eller en färgstark konferencier till mingelunderhållningen kan vi hjälpa dig. Rätt person på rätt plats är det som behövs för att sticka ut och väcka debatt.

Vi vet vilka som kommer att vara på plats! Och hjälper dig att hitta rätt person till just ert arrangemang!

Välkommen att höra av dig! Vi hjälper dig snabbt och vet vilka som finns på plats i Almedalen!

Stockholm 08-684 049 2  Göteborg 031-130 700 

Några av våra moderatorer>>

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision