Söker ni efter moderator, konferencier eller debattör?

Skillspartner erbjuder landets främsta moderatorer, debattledare, debattörer och talare, och som har stor erfarenhet att moderera och debattera under Almedalsveckan i angelägna och aktuella samhällsfrågor och samhällsutveckling.

Oavsett om ni behöver en erfaren debattledare eller moderator, en skarp expert och debattör inom ett smalt område eller en färgstark konferencier till mingelunderhållningen kan vi hjälpa dig. Rätt person på rätt plats är det som behövs för att sticka ut och väcka debatt.

Vi vet vilka som kommer att vara på plats! Och hjälper dig att hitta rätt person till just ert arrangemang!

Välkommen att höra av dig! Vi hjälper dig snabbt och vet vilka som finns på plats i Almedalen!

Stockholm 08-684 049 2  Göteborg 031-130 700 

Några av våra moderatorer>>

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg