Talare och föreläsningar som motiverar och inspirerar

Söker du inspiration, motivation och kunskap till medarbetardagar, chefsdagar, utvecklingsdagar, kickoffer eller andra möten och arrangemang? Vi har föreläsarna som bjuder på pepp, energi och ger den där extra glöden som tänder gnistan!

En motivationstalare eller inspirationstalare är en person som ägnar sig åt att, genom tal eller andra typer av föredrag, motivera och inspirera sin publik. Kanske stundar en förändring ni ska ta er igenom, nya arbetssätt eller behöver tighta till samarbetet i laget eller bara få skratta tillsammans.

Kontakta oss för snabb rådgivning! Vi hjälper er boka rätt föreläsare till ert evenemang.
Stockholm 08-684 049 24 – Göteborg 031-130 700 – Mejl info@skillspartner.se


Synonymer till Inspiration
ingivelse, motivation, eggelse, sporre, gnista, skaparanda, hänryckning, påverkan, inrådan

Synonymer till Motivation
drivkraft, intresse, viljeinriktning, inspiration, lust, sporre, morot, incitament, ambition, drivfjäder, kraftkälla, stimulans, driv


Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards