Agneta Sjödin Programledare & författare

Fotograf
Anna-Lena Ahlström

Sundare val i livet - av egen kraft

Agneta Sjödin hör till en av våra mest välkända och folkkära programledare och har bland annat synts som programledare i allt från Fångarna på fortet, Gladitorerna och Let’s Dance. Senast sågs hon i TV4-produktionen Vardagspuls där hon inspirerar till hälsa och träning.

Presentation

Det gått mer än tio år sedan Agneta Sjödin bestämde sig för att gå den åttio mil långa pilgrimsvandringen till Santiago de Compostela – en färd som kom att bli en avgörande vändpunkt i hennes liv. Hon behövde ta hand om sig själv och hitta balansen i sitt liv – att våga stå för det som känns rätt och lita på sin egen inneboende kraft.

Idag åtar sig Agneta Sjödin som moderator, konferencier, programledare och föreläsare. I sina föreläsningar utgår hon från samma teman som i sina böcker. Nu, och ett antal böcker senare, känner Agneta att hon hittat hem – att våga stå för det som känns rätt och lita på sin egen inneboende kraft. 2015 kom Agneta ut med den uppmärksammade boken ”Av egen kraft”. Boken handlar om hur du med enkla medel hittar en livsstil som får dig att må bra och att göra sundare val i livet – av egen kraft!

2016 kom hon ut med sin senaste bok ”Från hjärtat – inspiration, träning, hälsa och förändring”. Med den här boken vill Agneta Sjödin inspirera oss till att leva från hjärtat. I mötet med oss själva och i mötet med andra. Vi får ta del av Agnetas berättelser om fantastiska människor hon har stött på under sina resor världen över, och läsa om hur de har påverkat henne. Vi får också lära oss om hur vi kan gå utanför våra bekvämlighetszoner och våga bryta mönster samt hur vi uppnår balans i relation till andra människor. För den som vill ta hand om och bygga upp både kropp och själ finns även olika övningar som kan få oss att komma igång.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

Ingemar Gustavsson, Actemium

"Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB