Intresseanmälan

Al Pitcher Internationellt erkänd ståuppkomiker

Komiker i världklass

Han kom. Han såg. Han segrade. Gör sitt bästa gig varje gång! Med en publikkontakt i världsklass har han erövrat Sverige på rekordtid.
– Motivering i samband med att Al Pitcher utsågs till Årets manliga komiker 2011

Al Pitcher är en internationellt erkänd och prisad ståuppkomiker som uppträtt över hela världen. Han kommer ursprungligen från Nya Zeeland, men bor numera i Sverige. Al Pitcher är en mästare i improvisation och väver in publiken i sina föreställningar.

Presentation

Al Pitcher har haft stor succé runt om hela Sverige med sina turnéer ”The Fika Tour”,  uppföljaren ”The Påtår Tour”, ”Nääämen it’s Al Pitcher” och”The Sverige Syndrome”.

Al har även tagit fram ett koncept som han kallar för ”Pitcher Show”, där han visar upp och talar om olika foton som han har tagit i Sverige. Det som särskiljer Al Pitcher är hans lysande interaktion med publiken och hans unika förmåga att improvisera fram fantastisk humor som får publiken att tjuta av skratt. En komiker som man måste uppleva live!

Boka Al Pitcher. Internationellt erkänd & prisad ståuppkomiker som uppträtt över hela världen. Han kommer ursprungligen från Nya Zeeland, men bor numera i Sverige. Al Pitcher är en mästare i improvisation och väver in publiken i sina föreställningar. För bokning och info, ring 08-684 049 24.

Al Pitcher är en internationellt erkänd och prisad ståuppkomiker som uppträtt över hela världen.  Al är en mästare i improvisation och väver in publiken i sina föreställningar.

Al Pitcher växte upp i Nya Zeeland, men började sin standup-karriär i London 1999. Samma år gick han till final i humortävlingen So You Think You’re Funny och upprepade bedriften två år senare i både BBC New Act Competition och Daily Telegraph Open Mic Competition. Sedan dess har han uppträtt på de flesta komedifestivalerna i engelskspråkiga länder och vunnit flera utmärkelser så som Best Show 2009 vid Leicester Comedy Festival, Director’s Pick 2009 vid Newcastle Comedy Festival och Peoples Choice Award 2009 av Time Out Sydney. 

2012 bjöds han in till världens största humorfestival, Just for Laughs, tillsammans med bland andra Louis CK, Eddie Izzard och Billy Connolly.

2010 flyttade Al Pitcher till Sverige och har sedan dess snabbt gjort sig ett namn på den svenska standup-scenen. Redan 2011 vann han ”Bästa manliga komiker” på Svenska Standup-galan och året efter gav han sig ut på den hyllade och utsålda ”Fika tour”, som följdes upp av den minst lika framgångsrika ”Påtår tour” 2013 och ”Nääämen it’s Al Pitcher tour” 2014-2015.

Parallellt med sina turnéer har Al Pitcher också gett ut humorboken ”Begravda elefanter” (2012), haft ett stående inslag i tv-programmet ”Settman på plats” och gjort ”Al Pitchers Guide to Sweden” i SVT:s talkshow ”Robins”.

Hösten 2017 hade Al premiär med sin senaste standup-show Sverige Syndrome. Han tog den Sverige runt samt även utomlands till New York, London, Köpenhamn och Amsterdam – för fulla hus! Showen har fått lysande recensioner och sålt slut. Den fortsätter hela 2018.

Referenser

Many thanks for a great show last Saturday in Linköping We are very satisfied. You are great!
Alten

I just want to say that you were perfectly amazing yesterday and that everybody LOVED your standup! Thank you so much! FIIFAN vad bra!!!
Juristdagarna 2017

Vi har arrangerat event för våra medlemmar under 15 år. Jag tror inte någon talare eller underhållare under dessa år fått samma direkta positiva genomslag som Al. Världsklass!
DLF – Dagligvaruleverantörers Förbund

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision