Intresseanmälan

Alexandra Zazzi Tv-kock, programledare, matskribent

Fotograf
Annika Broman

Vinnare från Robinson som älskar laga mat och att prata mat

Alexandra Zazzi är kock, matskribent, författare, föreläsare och programledare. Hon har hunnit med att skriva fyra kokböcker och är återkommande krönikör och matskribent i till exempel Matmagasinet och Göteborgs Posten.

Idag är Alexandra Zazzi en flitigt anlitad som tv-kock, programledare, matskribent, föreläsare, konferencier och seminariearrangör. Dessutom skräddarsyr hon recept och matevents för företag och organisationer och arbetar med catering i stort och smått.

Presentation

Alexandra Zazzi blev känd hos svenska folket när hon vann dokusåpan Robinson. Hon älskar att laga mat, och att prata mat. Hon har hunnit skriva fyra kokböcker, driva två restauranger och varit programledare för flera tv-program (bland andra ”Köket” i TV4, ”Meny” i Sveriges Radio P1 och varit reporter i ”Spårlöst försvunnen” på TV3).

Alexandras matintresse ligger i generna, den italienska lusten till mat och råvaror, till att äta tillsammans och umgås runt matbordet. Alexandra Zazzi började sin karriär med att servera hamburgare i Kungsträdgården i Stockholm, fortsatte på en krog i New York och har sedan drivit två egna restauranger i Göteborg, lunchrestaurangen och cateringföretaget Pasta Panini samt den italienska restaurangen La Stazione.

Exempel på teman och rubriker

 • Mat & Matkultur
 • Medelhavsmat
 • Vad ska vi äta och hur – för att må bättre?
 • Snabbmat och helfabrikat
 • Vegetarisk mat
 • Hur hanterar vi vår mat i hushållen? Titta i ditt kylskåp
 • Entreprenörskap och eget företagande

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards