Intresseanmälan

Alexandra Zazzi Tv-kock, programledare, matskribent

Fotograf
Annika Broman

Vinnare från Robinson som älskar laga mat och att prata mat

Alexandra Zazzi är kock, matskribent, författare, föreläsare och programledare. Hon har hunnit med att skriva fyra kokböcker och är återkommande krönikör och matskribent i till exempel Matmagasinet och Göteborgs Posten.

Idag är Alexandra Zazzi en flitigt anlitad som tv-kock, programledare, matskribent, föreläsare, konferencier och seminariearrangör. Dessutom skräddarsyr hon recept och matevents för företag och organisationer och arbetar med catering i stort och smått.

Presentation

Alexandra Zazzi blev känd hos svenska folket när hon vann dokusåpan Robinson. Hon älskar att laga mat, och att prata mat. Hon har hunnit skriva fyra kokböcker, driva två restauranger och varit programledare för flera tv-program (bland andra ”Köket” i TV4, ”Meny” i Sveriges Radio P1 och varit reporter i ”Spårlöst försvunnen” på TV3).

Alexandras matintresse ligger i generna, den italienska lusten till mat och råvaror, till att äta tillsammans och umgås runt matbordet. Alexandra Zazzi började sin karriär med att servera hamburgare i Kungsträdgården i Stockholm, fortsatte på en krog i New York och har sedan drivit två egna restauranger i Göteborg, lunchrestaurangen och cateringföretaget Pasta Panini samt den italienska restaurangen La Stazione.

Exempel på teman och rubriker

 • Mat & Matkultur
 • Medelhavsmat
 • Vad ska vi äta och hur – för att må bättre?
 • Snabbmat och helfabrikat
 • Vegetarisk mat
 • Hur hanterar vi vår mat i hushållen? Titta i ditt kylskåp
 • Entreprenörskap och eget företagande

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision