Intresseanmälan

Amanda Termén

Moderator & tevejournalist med spets inom hållbarhet

Amanda Termén tar med en smittande energi upp på scenen. Åtta års erfarenhet från live- och studiosändningar i TV4-nyheterna ger henne trygghet och professionalitet. Hon gillar nerven som ett publikt event ger, att fånga det unika som lyfter upplevelsen här och nu.

Amanda leder samtal inom hållbarhet, innovation, samhällsbyggnad, finans, medicin med mera. Som näringslivs-, politik- och teknologijournalist formulerar hon kärnfulla frågor, hittar ämnena som väcker publikens intresse och punkterna där det bränner till lite extra.

Presentation

Amanda Termén är specialiserad på social och miljömässig hållbarhet och driver idag Språng Kommunikation. Med en bra research väcker hon förtroende hos talarna, ställer de fördjupande följdfrågorna och knyter ihop ett meningsfullt sammanhang för publiken. Vanliga kommentarer från scendeltagarna är ”Det var en bra fråga” och ”Den frågan har jag aldrig fått förut”. Amanda lägger stor vikt vid att göra intervjupersonerna bekväma och hjälpa dem att vara sitt bästa jag.

Eventets egentliga huvudpersoner sitter dock inte på scenen. Publiken ska känna sig sedda och viktiga och kan, när de får chansen, komma med det mest minnesvärda inspelet. Amanda får dem att känna sig inkluderade – då blir de också intresserade.

Kunskap går hand i hand med underhållning enligt Amanda. Det vi skrattar åt lägger vi på minnet, därför är humor och personlighet bland de viktigaste redskapen för en erfaren moderator. De får publiken att inte bara minnas eventet utan också berätta om det för andra.

Hon arbetar på både svenska och Engelska.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg