Intresseanmälan

Anders Haglund Professionell coach & föreläsare

Effektiva verktyg för framgång och livskvalitet

Anders Haglund har jobbat som professionell coach och föreläsare sedan 1997 och hjälpt tiotusentals människor att locka fram sitt bästa jag. Han har jobbat som mental rådgivare åt Olympiska Kommittén, Riksidrottsförbundet och som personlig coach åt näringslivets toppar.

Anders delar med sig av sin djupa kunskap kryddat med så mycket värme och humor att tiden flyger förbi. Du upptäcker plötsligt att dina möjligheter till framgång och välmående är bättre än du kan tänka dig…

Vi har alla någon gång varit i det underbara tillstånd där allt bara flyter, när inget kan gå fel. Kanske när du under ett möte hittade de rätta orden och argumenten utan ansträngning, eller när du spelade golf och varenda putt trillade i. Hur användbart skulle det vara att kunna göra det allt oftare?

Vill du veta mer om Anders Haglund och hans föreläsningar hör av dig till oss på Skillspartner.

Presentation

Anders Haglunds djupa förståelse för hur vi människor fungerar ger dig en unik möjlighet att ta en titt bakom teorier och vidskepelse på vad som ger verklig framgång. Du får ta del av principer för prestationspsykologi som höjer din förståelse och lyfter din förmåga i livets alla delar.

En enda genuin insikt är allt du behöver för att lyfta ditt liv till helt nya höjder.
– Anders Haglund

För tänk dig att det fanns en grundläggande förståelse som kunde göra all skillnad i världen för dig? Som hans klienter uttrycker det så är det ovärderligt att förstår de principer Anders Haglund delar med sig av. Aldrig förr har produktivitet på jobbet och tillfredsställelse i livet sett så attraktivt och tillgängligt ut.

Anders ger gärna föreläsningar även på engelska (då han gick på universitet i USA).

Exempel på teman och rubriker

 • Utveckla dina dolda resurser
 • Hur du skapar visioner för framgång
 • Drömmar för livet – hur du sätter mål som verkligen förbättrar ditt liv.
 • Optimal hälsa – skapa energi och hälsa i världsklass!

Referenser

Av alla föreläsningar i mental träning som jag tidigare deltagit i har få satt sådana djupa spår som denna. Ingen gick oberörd därifrån och då menar jag INGEN. Bäst av allt var att man efteråt hade svaren på ”varför” och inte bara en massa ”därför”. Jag kan än idag, ett år senare, se hur kursen har förändrat tillvaron för ett flertal medarbetare.
Försäljningschef, Bilia

Att leda ett landslag på världsnivå där rätt beslut ska tas, energi till många förtroliga och framåtdrivande samtal med aktiva, ett teamledarskap som ska ge kraft till laget, förmåga till kreativitet med anda att ligga i framkant, dessutom vara en bra mamma och maka samt hålla en kvalitet på god hälsa och balans är en ekvation som ska gå ihop. Jag har under året, på väg mot ett framgångsrikt hemma-VM (3 guld, 3 silver, 1 brons) haft Anders som personlig coach och vill på det varmaste rekommendera hans kunskaper samt pedagogiska förmåga. Anders har hjälpt mig att fylla på min verktygslåda, inspirerat och motiverat mig på ett tankeväckande, positivt och energifullt sätt.
Förbundskapten i orientering

Anders Haglund har varit engagerad i golflandslaget som föreläsare och i direkt arbete med spelare. Hans entusiasm och engagemang är lätt att påverkas av och han framför sitt budskap på ett medryckande sätt. Ett budskap som i många avseenden kan vara direkt livsförändrande.
Förbundskapet, Svenska Golfförbundet

Varmt tack för att du kunde vara med på vår konferens ”Framtidsresan”. Du gjorde ett otroligt intryck på alla deltagare, vi har fått så positiv respons för din del. Vi gjorde en utvärdering efter konferensen och du fick 4,25 av 4 möjliga – gratulerar! Vi har en 4-gradig skala och flera av deltagarna hade skrivit 5, 10 och 12 vid sidan om.
Director Communications, Tetra Pak Sverige AB

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards