En av våra mest folkkära programledare

Anders Lundin är en av våra mest folkkära programledare och har lett program såsom ”Expedition Robinson”, ”Melodifestivalen”, ”Bullen”, ”Allsång på Skansen” och på senare år ”Allt För Sverige”.

Hans stora engagemang och gedigna erfarenhet gör Anders Lundin till en mycket uppskattad och populär samarbetspartner. Anders kan anlitas som föreläsare, konferencier och programledare.

Presentation

Anders Lundin är en man med, bokstavligt talat, många strängar på sin lyra! I 15 år medverkade han i den hyllade krogshowen REA, han föreläser, uppträder med sin föreställning ”Expedition livet”, skriver manus, har medverkat i långfiler och TV-serier, har gjort barnföreställningar och naturfilmer och en hel del radioprogram.

Ring oss på Skillspartner om ni är intresserade av en inspirerande och rörande föreläsning med Anders Lundin. Vi hjälper er med alla era frågor och funderingar.

Exempel på teman och rubriker

Expedition Livet
Är en föreställning där Anders Lundins texter och melodier står i centrum. I föreställningen vänder, vrider och snurrar han på frågor såsom ”Vart kommer vi ifrån?”, ”Vart skall vi?” och ”Hur hamnade vi här?”.

Tillsammans med kontrabasisten Jonas Olofsson låter Anders sina fungerar komma till uttryck i en brokig samling berättelser och visor om det äventyr det är att leva och vandra på vår planet. Anders Lundins berättelser skapar fantasifulla tankekulisser hos publiken där ingen lämnas oberörd. Det är allmänmänskligt, rörande och roligt.

Att våga fast man inte törs
Är en föreläsning där Anders Lundins pratar om hur man tar sig fram i livet utan tydligt mål eller kaxigt självförtroende och ändå kan förvåna sig själv med att komma riktigt långt. På sitt engagerande och rörande sätt pratar Anders om hur man gör för att ta sig an utmaningar som till att börja med ter sig för stora eller svåra.

Föreläsningen väcker många frågor, svarar kanske på några men inspirerar nog mest till att själv fundera vidare över våra egna val och möjligheter.


I samarbete med Promotor Media

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision