Anders Mildner är en erfaren, efterfrågad och engagerande föreläsare, som varvar djup kunskap och klokhet med varm humor inom ämnen som Bli en bättre talare, Planera och leda meningsfulla möten och Workhack – så får du saker gjorda på jobbet.

Han har i flera år varit med på listan över Sveriges populäraste föreläsare – vilket nog inte är så konstigt eftersom han själv både har skrivit en talarhandbok och sedan många år har coachat hundratals talare till att nå längre på en scen.

Anders är också en mycket populär moderator.

Presentation

Anders Mildner har en bakgrund som journalist och författare och har djup kunskap om demokratifrågor, samhällsdebatt, medieutveckling, digitalisering, kultur och läsfrågor – men föreläser också om retorik, processledning och hur man arbetar effektivt.

Anders Mildner som moderator
Boka ett intervjuproffs som moderator! Anders är lugn, närvarande och insatt.

Han har arbetat mer än 20 år som journalist på några av landets största tidningsredaktioner, samt jobbat med radio, tv och poddar och är en perfekt moderator för dig som vill ha stabilitet och riktigt spännande samtal.

Specialkompetenser: Samhällsdebatt, kultur, media och journalistik, internet, politik, biblioteksfrågor, läsfrågor, kunskap och forskning.

Exempel på teman och rubriker

Bli en bättre talare!
En otroligt populär och insiktsfull inspirationsföreläsning, där Anders med stor humor lär dig knepen som snabbt gör dina föredrag professionella.

Vilka är de vanligaste misstagen talare gör? Vad gillar den som lyssnar på dig och vad vill en publik absolut inte att du gör? Hur gör man för att alltid kunna säkra att man levererar när det verkligen behövs?

Föreläsningen bygger på över 600 djupintervjuer, mängder med data från konferensbesökare och lång egen erfarenhet av att både föreläsa och arrangera konferenser. Föreläsningen fungerar för alla som någon gång talar inför andra – oavsett sammanhang och nivå – och för alla som drar sig för att göra det.
Omfattning: 30-40 minuter

Faila dig till framgång – och förändra samhället på köpet!
Varför är det så svårt för oss att dela med oss av vår kunskap – och hur kommer det sig att vi är rädda för att berätta offentligt om de lärdomar vi dragit av våra misslyckanden?

Anders Mildners föreläsning handlar om vad som skulle hända med samhället – och med oss själva – om vi istället för att hålla inne på allt vi vet aktivt, såg till att sprida kunskapen till andra.

Det är en föreläsning om kunskapsdelning och transparens, men också om vägen att hitta nya vägar fram i en tid som präglas av rädsla och rasism.
Tid: 30 minuter

Hur jag lärde mig att älska möten
Är du trött på tråkiga, meningslösa och oorganiserade möten som suger livet ur dig och bara skapar stress?

Du är inte ensam. Den goda nyheten är att det inte behöver vara så här. Hur jag lärde mig älska möten är en inspirerande och insiktsfull föreläsning om hur vi kan förändra vår arbetskultur och skapa meningsfulla möten som leder till riktiga resultat.

Men det är också en föreläsning om mänskliga relationer och psykologi – och om delar av vår historia som vi tycks ha glömt bort.

När föreläsningen är över har du fått konkreta och effektiva verktyg som kommer att kunna förändra ditt teams arbetssätt.

Föreläsningen kan kombineras med workshop för hur din organisation framåt kan förbättra möten i praktiken på just er arbetsplats.
Tid: 30-40 minuter

Workhack – så får du saker gjorda på jobbet
Stressad på jobbet? Fylls dina dagar av mailkaos, kalenderkaos och massor av saker som aldrig hinner bli slutförda?

Workhack är din snabbguide till hur du kan arbeta annorlunda och snabbt få ordning och reda. Anders går igenom de mest framgångsrika metoderna för att få struktur på ditt arbete och ger konkreta tips som gör skillnad direkt.

Målet är att du ska slippa stress och må bättre – men på köpet får du och dina kollegor resultat som aldrig förr.
Tid: 30 minuter

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg