Intresseanmälan

Anders S Nilsson

Erfaren programledare. Underhållande konferencier. Lyhörd och snabbtänkt moderator.

Som talman i TV4:s ”Parlamentet” i snart två decennier är Anders S Nilsson van vid att hålla i taktpinnen. Han är en underhållande konferencier, en lyhörd intervjuare och en snabbtänkt debattledare i både lättsamma som seriösa sammanhang.

Anders älskar att röra sig fritt mellan allvar och underhållning. Som moderator och konferencier tar han sig därför gärna an både allvarstyngda som lättsamma ämnen. Men alltid med samma professionalism.

Presentation

Hög närvaro kräver noggrann förberedelse.

Efter snart 25 år som humormakare i Parlamentet kan Anders såklart garantera en trivsam mix av skratt, leenden och fniss. Och som utbildad journalist och producent av dokumentärer och närgångna personporträtt kan han även leverera eftertanke och hantera sansat material.

Anders S Nilsson började sin karriär som 16 årig radioprofil i hemstaden Hässleholm, studerade till journalist i Stockholm och började därefter en karriär inom radio. Han är bekvämast när han får pendla mellan radio och TV och väljer ofta uppdrag som hoppar mellan allvar och humor.

Han startade TV4:s flaggskepp Parlamentet som producent 1999.  Fem år senare tog han över som programledare och har lett humorprogrammet sedan 2004. Under tiden har han också hunnit med att författa och regissera en rad komediserier, producera breda underhållningsprogram, gjort seriösa dokumentärer över hela världen, lett sin egen podcast ”Toppmöte med Anders S” och är återkommande värd för ”P4 extra” på Sveriges radio. Han är ett känt ansikte i TV och en bekant röst i radio.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision