Intresseanmälan

Anette Norberg Sveriges mest framgångsrika curlingspelare

Våga vilja vinna - tillsammans

De flesta känner Anette Norberg som Sveriges mest framgångsrika curlingspelare genom tiderna, med en diger samling guldmedaljer från såväl OS som VM och EM i prisskåpet.

Vid sidan av de sportsliga framgångarna har Anette hunnit med såväl matematikstudier som en lång yrkeskarriär inom försäkringsbranschen. Till vardags är hon chef på ett försäkringsbolag. Anette Norberg menar att elitidrott och framgång på andra områden handlar mycket om att våga. Till exempel att våga prova nya vägar, att våga satsa högt och att våga misslyckas och så vidare.

Presentation

Anette Norbergs sport, curling, är en extrem lagsport där varje individs prestation bygger på att den föregående spelaren i laget har gjort en bra prestation. Ett bra teamarbete, det vill säga att kunna kommunicera och samarbeta under press är en nödvändighet för att lyckas.

Det finns en hel del likheter mellan hur man uppnår sina mål inom idrotten och inom exempelvis näringslivet. Både på kort och lång sikt, menar Anette Norberg.

Med sina erfarenheter både i näringslivet och i idrottslivet har Anette blivit en respekterad talare i olika sammanhang. Hon ger handfasta råd och skräddarsyr alltid sina föreläsningar efter kundens önskemål. Fokus i hennes föreläsningar ligger på nedan fyra punkter.

  • Ledarskap inom idrott och näringsliv
  • Bygga lag inom idrotten och näringslivet
  • Resan mot 2 OS guld (och nå högt uppsatta mål)
  • Hur kan man kombinera en civil karriär med familj och en elitidrottssatsning

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
* Obligatoriska fält
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

"Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

Ingemar Gustavsson, Actemium