Intresseanmälan

Anette Norberg Världens mest framgångsrika curlingspelare

Våga vilja vinna - tillsammans

Anette Norberg föreläser bland annat om vilka drivkrafter som tagit henne från introvert plugghäst till OS guld.

Hon delar med sig av sin filosofi kring det ledarskap som bygger framgångsrika lag och hur man klarar av att prestera även under kaos.

Presentation

Anette Norberg har haft en lång karriär på elitnivå som curlingspelare parallellt med fil-kand i matematik och som chef i näringslivet. Idag har hon styrelseuppdrag bla i Sveriges olympiska kommittee. Anette har också varit med i Let´s dance, sommarpratat i P1 och är ambassadör för ”The enzo way” (som hjälper dig hitta rätt på din resa i livet) och vem kommer inte ihåg den sista stenen i Turin?

Det finns en hel del likheter mellan hur man uppnår sina mål inom idrotten och inom exempelvis näringslivet. Både på kort och lång sikt, menar Anette Norberg.

Med sina erfarenheter både i näringslivet och i idrottslivet har Anette blivit en respekterad talare i olika sammanhang. Hon ger handfasta råd och skräddarsyr alltid sina föreläsningar efter kundens önskemål.

Anette föreläser bland annat om vilka drivkrafter som tagit henne från introvert plugghäst till OS guld. Hon delar med sig av sin filosofi kring det ledarskap som bygger framgångsrika lag och hur man klarar av att prestera även under kaos.

De vanligaste frågorna som Anette får och som hon kommer att svara på är – Hur kan man kombinera elitidrott med en civil karriär och familjeliv och vilka tankar rörde det sig i hennes huvud när hon skulle sätta sista stenen i OS i Turin?

Exempel på teman och rubriker

Fokus i Anette Norbergs föreläsningar ligger på nedan fyra punkter;

 • Ledarskap inom idrott och näringsliv
 • Bygga lag inom idrotten och näringslivet
 • Resan mot 2 OS guld (och nå högt uppsatta mål)
 • Hur kan man kombinera en civil karriär med familj och en elitidrottssatsning

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun