Intresseanmälan

Anette Norberg Sveriges mest framgångsrika curlingspelare

Våga vilja vinna - tillsammans

De flesta känner Anette Norberg som Sveriges mest framgångsrika curlingspelare genom tiderna, med en diger samling guldmedaljer från såväl OS som VM och EM i prisskåpet.

Vid sidan av de sportsliga framgångarna har Anette hunnit med såväl matematikstudier som en lång yrkeskarriär inom försäkringsbranschen. Till vardags är hon chef på ett försäkringsbolag. Anette Norberg menar att elitidrott och framgång på andra områden handlar mycket om att våga. Till exempel att våga prova nya vägar, att våga satsa högt och att våga misslyckas och så vidare.

Presentation

Anette Norbergs sport, curling, är en extrem lagsport där varje individs prestation bygger på att den föregående spelaren i laget har gjort en bra prestation. Ett bra teamarbete, det vill säga att kunna kommunicera och samarbeta under press är en nödvändighet för att lyckas.

Det finns en hel del likheter mellan hur man uppnår sina mål inom idrotten och inom exempelvis näringslivet. Både på kort och lång sikt, menar Anette Norberg.

Med sina erfarenheter både i näringslivet och i idrottslivet har Anette blivit en respekterad talare i olika sammanhang. Hon ger handfasta råd och skräddarsyr alltid sina föreläsningar efter kundens önskemål. Fokus i hennes föreläsningar ligger på nedan fyra punkter.

 • Ledarskap inom idrott och näringsliv
 • Bygga lag inom idrotten och näringslivet
 • Resan mot 2 OS guld (och nå högt uppsatta mål)
 • Hur kan man kombinera en civil karriär med familj och en elitidrottssatsning

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg