Intresseanmälan

Ann Westin & Camilla Isaksson

Ett skepp kommer lastat - en humor- och musikshow

Ett skepp kommer lastat med standup, sketcher, vardagsbetraktelser, originaltexter, svängig musik, vackra ballader och en stor dos fantasi. En ny avskalad show som låter sig inspireras av allt möjligt med Ann Westin och Camilla Isaksson. ”Ett skepp kommer lastat…” är humorshowen som blandar standup comedy och musik – helt enkelt en garanterad skrattfest!

Presentation

Precis som succéföreställningen ”Sticka ut & Passa in” är nya showen en blinkning till 60- och 70-talets revyer och krogshower men med en alldeles egen touch.

Detta är en intim show som skapar vardagsrumskänsla och vill inget mer än att få publiken att slappna av, ha galet roligt och glömma bort sina bekymmer för en stund.

Ann Westin och Camilla Isaksson har jobbat tillsammans sen 2015 med humorshowen ”Sticka ut & Passa in” med bandet Kamouflageorkestern, en kvartett bestående av några av Sveriges bästa jazzmusiker. Showen hade premiär på Intiman teatern i Stockholm. De spelade gästföreställningar på Lisebergsteatern i Göteborg och gjorde även en bejublad Sverigeturné under 2016.

Ett skepp kommer lastat är humor- och musikshowen som passar perfekt för företagsfesten, kundeventet, etc – när man vill få deltagarna eller publiken att slappna av, ha galet roligt och glömma bort sina bekymmer för en stund. Ett skepp kommer lastat är en garanterad skrattfest!

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun