Fotograf
Robert Eldrim

En av landets roligaste komiker

Ann Westin är en av landets roligaste komiker. Hennes lite trumpna attityd, bastanta fysiska framtoning gör henne till en av branschens mest älskade.

Ann är korad hela 3 gånger till årets kvinnliga komiker vid Standupgalan med motiveringen ”Med sin timing och obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är hon ett komiskt geni som aldrig slutar att utvecklas”. Många är förvånade över att hon fått priset tre gånger. Det borde vara fler.

Presentation

Ann Westin hittar sina ämnen i det som är runt henne; hennes klänning av vaxduk, att skriva på getskinn och att simma i bassängen med så stora bröst att hon går på grund. Anns standup lämnar ingen oberörd – och de flesta lite rädda.

Ann kan bokas som standupkomiker, konferencier, moderator, programledare, föreläsare, skådespelare, film/tv-medverkan, radioprogramledare, musikal/teater.

2016 släppte Ann Westin sin första bok – ”Livet är som en sten i skon – det skaver om man inte gör något åt det”. Under våren 2017 medverkar Ann i ”Egenmäktigt förfarande” på Scalateatern tillsammans med bl.a Krister Henriksson och Jessica Liedberg.

Exempel på teman och rubriker

Livet är som en sten i skon – det skaver om man inte gör något åt det
Ann Westin inspirerar oss allt till att ta de där stenarna som skaver och göra något bra av dem. För stenar kan ju vara allt från små ettriga, vassa småstenar till pimpstenar som bara bör en lite lenare och rundare.

Med jävlar anamma och en mycket humoristisk syn på livet tar Ann oss genom en föreläsning som inspirerar oss till att tro att inget är omöjligt.

Referenser

Årets Tema på Peace & Love var PASSION! Att står framför en festivalpublik, där åldersspannet går mellan 15 – 80 är en prövning för vem som helst. Ann talade om passion på ett ovanligt modigt, personligt och innerligt sätt. Naturligtvis gav hon också bevis på varför hon kallas Sveriges roligaste kvinna – och den blandade publiken svarade med både skratt och tårar…och ovationer som aldrig ville ta slut!
Peace & Love/Kulturproduktionen

Ann Westin – svensk komiker och korad till årets komiker två gånger – underhöll oss på scenen under kvällen. Jag skrattade så jag grät – på riktigt.
Svenska Narkotikapolis föreningen

Med sitt härliga kroppsspråk, sin klockrena mimik och råbarkade humor framkallar hon skrattsalvor med skämt om nedskärningar i svensk vård, om prinsessan Madeleines amerikadialekt och – där kom den – Jimmie Åkesson. Det går att vara asrolig samtidigt som man tar ställning – Westin visar det klart och tydligt.
Gävle Dagblad

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision