Kommunikationsexpert som hjälper dig att nå ända fram

Hur fångar du en publiks intresse? Hur får du andra att ta till sig det du vill få sagt? Det kräver en hel del att hålla i en presentation, ett möte eller en konferens och att verkligen skapa den inspiration eller förändring man vill uppnå. Med konkreta tips och smarta metoder hjälper Anna Bellman dig att knäcka koden till vad som fungerar när och till vem.

Kontakta oss på Skillspartner om du vill boka Anna Bellman som moderator eller få en inspirerande föreläsning inom effektiv kommunikation sprängfylld med tips och råd.

Presentation

Hur ser det ledarskap och den kommunikation ut som får människor att vilja gå åt ett visst håll, när de egentligen inte alls vill förändras? Hur anpassar man sig efter andra så att budskapet verkligen når fram? När förändring går allt snabbare efterfrågas mer och mer kommunikation och ledarskap som kan motivera människor på riktigt. För att lyckas krävs engagemang och vilja, men framför allt en förståelse för hur andra fungerar och vilken typ a v kommunikation som fungerar när och till vem.

Anna Bellman är en mycket rutinerad föreläsare, moderator och talartränare med stor erfarenhet av marknads- och kommunikationsfrågor. Hon började som journalist inom radio och TV och arbetade under flera år som marknads- och kommunikationschef både inom it- och fastighetsbranschen. Hennes erfarenhet av ledande position i näringslivet och av att själv ha drivit bolag, kombinerat med hennes journalistiska ådra och vana av direktsändningar, gör henne unik. Hon förstår ledarens svåra kommunikationsutmaningar och komplexiteten att leverera rätt budskap så att alla hänger med.

Anna Bellman vet vad som fungerar när. Oavsett om det är som föreläsare, moderator, konferencier eller debattledare ger hon en proffsig och lustfylld guldkant på ditt evenemang. Anna älskar att, tillsammans med kunden, arbeta med mötet så att de mål som sätts upp också nås. Med råge. Målet är att alltid överträffa förväntningarna

Anna har skrivit boken ”Släpp retoriken – fokusera på publiken” och utvecklat konceptet ”Briljera när du ska presentera” – som föreläsning, utbildning och personlig talarträning. På ett inspirerande och underhållande sätt får du användbara och konkreta tips inom presentationsteknik och övertygande personlig kommunikation.

Anna är certifierad i kommunikationsverktyget Insights Discovery och medlem i ATD – Association for Talent Development.

Anna kan skräddarsy sina upplägg utifrån era behov och önskemål.

Anna Bellman. Moderator & Föreläsare inom kommunikation & första intryckets betydelse. Anna Bellman är ett säkert val som moderator. För information & bokning tel 08-684 049 24.

”Att arbeta med möten och konferenser är att arbeta med förväntan. Det ska levereras något som besökarna både ska inspireras och bli motiverade av så att det sker en förändring på hemmaplan” – Anna Bellman. Foto: Peter Holgersson AB.

Exempel på teman och rubriker

Släpp retoriken – fokusera på publiken
Om du vill vara den ledare, säljare, kollega eller presentatör som på riktigt lyckas fånga intresset och får andra att ta till sig ditt budskap så finns det en del saker att tänka på – och vissa saker att sluta med. Föreläsningen utmanar dig att byta fokus från dig själv till den du vill nå. En del av innehållet: Hur blir du av med nervositet? Hur tar du fram ditt huvudbudskap? Hur fångar du publikens intresse på tre sekunder? Få en boost och många användbara tips under en energifylld föreläsning om presentationsteknik som fungerar.

Kommunikativt ledarskap – i förändring
När förändring går allt fortare samtidigt som människor inte vill förändras – hur ska vi då förhålla oss och agera? Hur ser det ledarskap och den kommunikation ut som får människor att vilja gå åt ett visst håll?

Föreläsningen ger konkreta verktyg i vad som gör en lyckad förändringsledning, hur man tar reda på vart människor befinner sig och vad som krävs för att leda olika personligheter på olika sätt så att alla hänger med.

Varför lyssnar dom inte? Kommunicera olika till olika.
Kan du irritera dig på att andra inte agerar och reagerar på det sätt de borde? Upplever du att det är svårt att nå fram till visa personer och att det ofta blir missförstånd? Det är inte konstigt, för vi människor är olika.
Lär känna de olika persontyper som finns på din arbetsplats och bli bättre på att kommunicera och nå andra i din vardag. Föreläsningen går på ett underhållande och igenkännande sätt igenom vad som skiljer olika personprofiler åt och hur du kan göra för att nå fram till alla, oavsett vilka de är.

Referenser

Föreläsningen var riktigt, riktigt bra. Vi fick med oss många konkreta tips, både de vi hade hört förut och en del helt nya. Anna Bellman bjöd in publiken, skapade engagemang och en bra stämning där våra medarbetare var mer positiva än vanligt resten av dagen. Det var den bästa föreläsning vi haft.
Distriktschef, Ramboll

Anna är ett proffs ut i fingerspetsarna. Hon satte sig snabbt in i vårt program, är otroligt lyhörd och kan på ett lysande sätt blanda allvarliga ämnen, fakta och avancerade strategier med humor och glädje.
vd, Mälarenergi AB

Vilken förmån att få träffa Anna Bellman och bli coachad av någon som är så professionell, varm och inspirerande. Genom konkreta tips om allt från innehåll, disposition till hur man fångar publiken lärde Anna mig att med rätt attityd och mycket förberedelse så går allt. Med smittande glädje och stort engagemang coachade Anna mig från en ’nära döden’-känsla inför att gå upp på scen till en förväntansfull glädje över att få kliva fram och förmedla mitt budskap.
Ekonomichef, Svensk Fastighetsförmedling

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

Sonia Koppen, Vision

"Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

Ingemar Gustavsson, Actemium