Intresseanmälan

Anna Bellman Föreläsare, Moderator & Kommunikationsexxpert

Bli oslagbar i din kommunikation

Anna Bellman är en inspirerande och erfaren talare, moderator och kommunikationsexpert. Lika skicklig i det personliga mötet som att moderera företagskonferenser för hundratals anställda, till att leda en laddad partiledardebatt.

Med en naturlig nyfikenhet, en unik förmåga att få människor att växa och budskap att nå fram hjälper Anna dig att ta din kommunikation till den nivå där andra inte bara hör vad du säger utan också förstår vad du menar och vill lyssna på mer.

Presentation

Annas föreläsningar ger bland annat insikt i vad som skiljer människor från varandra, verktyg för hur du kan leda människor med genomtänkt kommunikation och hur du effektivt kan kvittera dina budskap så att andra inte bara uppfattar det du säger, utan framför allt det du vill. Med hög energi, igenkänning och humor ger Anna Bellman konkreta och direkt användbara tips på hur du kommunicerar med karisma, trovärdighet och övertygelse så att du når fram, oavsett om din publik består av en person eller flera hundra.

Sedan mer än tio år är Anna en av Sveriges mest anlitade moderatorer. Hon leder ofta interaktiva möten, konferenser och workshops där deltagarna engageras och är i fokus. Hennes bakgrund som journalist inom både radio och TV, som marknads- och kommunikationsdirektör, grundare av egen kommunikationsbyrå, gör att hon har förståelse för ledarens svåra kommunikationsutmaningar och komplexiteten att leverera rätt budskap så att alla hänger med och känner tillit.

Anna Bellman anstränger sig alltid för att ta fram det bästa, både av sig själv och sin publik. Hon är författaren bakom den populära boken ”Släpp retoriken – fokusera på publiken”, med många handfasta tips på hur du blir en säkrare talare.

Anna vet vad som fungerar för att alltid leverera en proffsig och lustfylld guldkant, skräddarsyr alla sina uppdrag och lägger stor vikt vid förberedelser för att ge sina kunder och publik det allra bästa.

Moderator och föreläsare – vid samma tillfälle
Det blir allt vanligare att Anna Bellman själv ger kortare miniföreläsningar under en dag där hon verkar som moderator, som ofta följs av någon form av workshop där deltagarna själva bidrar. En uppskattad form som skapar energi och är en naturlig del i helheten.

Det kan exempelvis handla om hur vi gör för att förstå och kommunicera med olika människor, vad ett varumärke är och hur vi får alla att se sin del i att bygga ett starkt varumärke, hur man tar fram en hisspitch och stärker sin förmåga att snabbt presentera inför andra…

Exempel på teman och rubriker

Kvitterat – säkra din kommunikation

En stor del av alla problem på arbetsplatsen eller i privatlivet beror på kommunikation och relationer som inte fungerar. Missförstånd, misstolkningar och att vi tar för givet hur andra fungerar är vanligt. Föreläsningen ger insikt i vad som skiljer människor från varandra, varför det blir krockar, varför andra inte alltid förstår det du menar och hur du kan kvittera så att andra uppfattar det du vill. Kommunikation som skapar flow – både på jobbet och på hemmaplan.

Släpp retoriken – fokusera på publiken

Om du vill vara den ledare, säljare, kollega eller presentatör som på riktigt lyckas fånga intresset och får andra att ta till sig ditt budskap så finns det en del saker att tänka på – och vissa saker att sluta med. En del av innehållet: Hur blir du av med nervositet? Hur tar du fram ditt huvudbudskap? Hur fångar du publikens intresse på tre sekunder? Få en boost och många användbara tips under en energifylld föreläsning om presentationsteknik som fungerar.

Kommunikativt ledarskap – i förändring

När förändring går allt fortare samtidigt som förändring är svårt att hantera – hur ska vi då förhålla oss och agera? Hur ser det ledarskap och den kommunikation ut som får människor att vilja gå åt ett visst håll? Föreläsningen ger konkreta verktyg i vad som gör en lyckad förändringsledning, hur man tar reda på vart människor befinner sig och vad som krävs för att leda olika typer av personer så att alla hänger med.

Allt skräddarsys för att passa just er organisation och era önskemål.

Referenser

Tack Anna. Du levererade som alltid! Alltid kul att jobba med dig, du är varm, behaglig och mycket proffsig!
Louise Hedin, Key Account Manager Creative Meetings

Anna är kvicksilvret som modererar ett seminarium med lika delar smittande entusiasm som genomtänkt struktur. Dessutom har Anna ett lyssnande öra. När något överraskande eller spännande sägs stannar hon upp och fördjupar samtalet. Den förmågan har långt ifrån alla som leder seminarier.
Lennart Weiss, kommersiell direktör Veidekke

Anna Bellman är mycket kompetent och proffsig i allt hon gör. Hon är lyhörd, alltid påläst och har bra scenvana. Dessutom hanterar hon olika typer av människor på ett enkelt och lättsamt sätt, vilket är otroligt värdefullt när det handlar om att få en konferensdag så bra som möjligt. Det är några av anledningarna till att vi har valt att anlita Anna för fjärde gången till Radar Summit i november 2020.
Christina Werner, Market & Event Manager Radar

”´Anna – du gjorde vår kväll! Med ditt proffsiga men ändå varma och nyfikna sätt lyfte du hela galan och bidrog mycket starkt till att kvällen blev en succé. Tusen tack från mig och alla oss på Ramboll. You rock!
Carmen Wargborn, Brand Experience Manager Ramboll Sverige

Du är helt enkelt jättebra! Din föreläsning var mitt i prick och jag precis som alla andra satt och njöt och insöp kunskapen du förmedlade på ett mycket bra sätt.
Margot Bratt, ansvarig för Energirådgivarnas konferens

Anna är en mycket trevlig, varm, öppen och förtroendeingivande person som är lätt att arbeta med. Hon är proffsig i förberedandet och genomförandet – ”trygghet i en liten ask”. Som beställare känner jag mig trygg och kan fokusera på andra detaljer innan och under genomförandet. Anna ger ett kunnigt intryck på och utanför scenen.
Jeanette Hellgren, Verksamhetsledare StyrelseAkademien Mälardalen

Tack för Din utmärkta insats och Ditt fina samspel på scenen. Du var professionell, uppvisade riktig fin känsla och perfekt timing. Dina intelligenta frågor och Din kontroll över eventet imponerade.
Gordana Biernat, föreläsare och författare – en av Oprahs SuperSoul100 Teacher

Föreläsningen var riktigt, riktigt bra. Vi fick med oss många konkreta tips, en del helt nya. Anna Bellman bjöd in publiken, skapade engagemang och en bra stämning där våra medarbetare var mer positiva än vanligt resten av dagen. Det var den bästa föreläsning vi haft.
Sanna Turina, distriktschef Ramboll

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium