Anna Bennich är psykolog, föreläsare och författare. Hon driver sedan 12 år eget företag där hon bland annat arbetar med stress, sömn, ångest och ensamhet, men också med relationer/parterapi, ledarskap och livsstilsfrågor. Tidigare har hon också varit HR-chef i byggbranschen.

Presentation

Hon är författare till boken ”Sjukt stressad – en liten handbok i att hantera stress i vardagen”, ”Vägen genom skilsmässan”, samt ”Att vinna över ensamheten” som handlar om ensamhet och samvaro. Hon är stående expert i Nyhetsmorgon på TV4, återkommande skribent på DN’s Insidan, expert i tidskriften MåBra, skribent/krönikör på sajten Psykologiguiden samt återkommande gäst i radio (t ex ”Kropp & Själ” i P1, Morgonpasset i P3, Talkshow i P4) och i tidningar.

Anna Bennich är en prisbelönt, ofta anlitad och uppskattad föreläsare eftersom hon på ett vardagsnära och ofta humoristiskt sätt kan beskriva psykologisk kunskap så att det blir begripligt. Detta har gjort henne till en av de allra mest efterfrågade psykologerna i Sverige idag. Anna Bennich var nominerad till Årets Talare Kvinna 2017, till Stora Psykologpriset i Sverige 2014 och 2016, samt uttagen till 100-listan (Sveriges hundra mest uppskattade föreläsare) 2018 och 2019. Hon hamnade också på Resumés lista över Årets Superkommunikatörer i Sverige 2019.

Exempel på teman och rubriker

 • Sjukt stressad
 • Här är tonen rå med hjärtlig
 • Vänskap som vinnande kraft på arbetsplatsen

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium