Intresseanmälan

Anna Brolin Erfaren sportjournalist & programledare

Fotograf
Peter Knutson

Erfaren och populär programledare med stor idrottsintresse

Anna Brolin är sportjournalisten och programledaren som gjorde succé i Let’s dance och har gjort kometkarriär på TV4. Anna passar som konferencier och moderator för de flesta arrangemang och alldeles särskilt i idrottssammanhang. Hon har en naturlig trygghet på scen som får gäster att bjuda på sig själva och publiken att känna sig utvalda.

Anna är en charmig, varm och väldigt uppskattad konferencier och moderator som med sin journalistiska bakgrund skapar ett seriöst och professionellt djup i sina uppdrag för både näringsliv och idrottsvärlden.

Presentation

Anna Brolin är en mycket omtyckt och välkänd sportjournalist och programledare som du säkert känner igen från TV4:s sport, Biggest loser och andra underhållningsprogram i TV4. Hon är en mycket rutinerad programledare som har lett fotbollsgalan för i år 6:e året i rad och nu senast fotbolls-EM i Frankrike. Anna talar flera språk och har gjort otaliga större internationella uppdrag båda på svenska och engelska. Anna har också haft det ärofyllda uppdraget som Julvärd för svenska folket.

Anna Brolin har ett stort idrottsintresse med egen bakgrund inom bland annat gymnastik, konståkning, klassisk balett, tennis och golf. Hon har arbetat som tennistränare i USA och golfinstruktör på Mallorca där hon även lärde sig tala spanska. Tidigare har Anna varit programledare för Viasat, hockey-VM i TV3 samt Davis Cup i TV8. Hon har även gjort programmet Golfmagasinet.

Anna Brolin har intervjuat idrottsstjärnor som Zlatan och varit programledare för några av Sveriges största TV-produktioner. Hon har en genuin nyfikenhet och en naturlig trygghet på scenen som smittar av sig på gästerna som gärna bjuder lite extra på sig själva.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
* Obligatoriska fält
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

" Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

Maria Dahl, Partille kommun

"Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB