Intresseanmälan

Anna Brolin Erfaren sportjournalist & programledare

Fotograf
Peter Knutson

Erfaren och populär programledare med stor idrottsintresse

Anna Brolin är sportjournalisten och programledaren som gjorde succé i Let’s dance och har gjort kometkarriär på TV4. Anna passar som konferencier och moderator för de flesta arrangemang och alldeles särskilt i idrottssammanhang. Hon har en naturlig trygghet på scen som får gäster att bjuda på sig själva och publiken att känna sig utvalda.

Anna är en charmig, varm och väldigt uppskattad konferencier och moderator som med sin journalistiska bakgrund skapar ett seriöst och professionellt djup i sina uppdrag för både näringsliv och idrottsvärlden.

Presentation

Anna Brolin är en mycket omtyckt och välkänd sportjournalist och programledare som du säkert känner igen från TV4:s sport, Biggest loser och andra underhållningsprogram i TV4. Hon är en mycket rutinerad programledare som har lett fotbollsgalan för i år 6:e året i rad och nu senast fotbolls-EM i Frankrike. Anna talar flera språk och har gjort otaliga större internationella uppdrag båda på svenska och engelska. Anna har också haft det ärofyllda uppdraget som Julvärd för svenska folket.

Anna Brolin har ett stort idrottsintresse med egen bakgrund inom bland annat gymnastik, konståkning, klassisk balett, tennis och golf. Hon har arbetat som tennistränare i USA och golfinstruktör på Mallorca där hon även lärde sig tala spanska. Tidigare har Anna varit programledare för Viasat, hockey-VM i TV3 samt Davis Cup i TV8. Hon har även gjort programmet Golfmagasinet.

Anna Brolin har intervjuat idrottsstjärnor som Zlatan och varit programledare för några av Sveriges största TV-produktioner. Hon har en genuin nyfikenhet och en naturlig trygghet på scenen som smittar av sig på gästerna som gärna bjuder lite extra på sig själva.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg