Intresseanmälan

Anna Frankzen Starrin Kulturantropolog, trendspanare & omvärldsanalytiker

Mänskliga aspekter i den digitala revolutionen och transformationen

Anna Frankzen Starrin är kulturantropologen, trendspanaren och omvärldsanalytikern som hjälper företag att ta ett steg in i framtiden och hitta sin väg i den digitala transformationen, med hållbar utveckling som mål. Hon inspirerar och hjälper till att hitta nya individanpassade vägar i den digitala transformationen. På ett mjukt, ödmjukt och humoristiskt sätt guidar hon sin publik in i framtiden.

Presentation

Anna Frankzen Starrin är utbildad Kulturantropolog på Uppsala Universitet, utbildad Kommunikatör på Berghs School of Communication och har arbetat som trendanalytiker och innovationskonsult sedan år 2003. I media har hon gjort sig känd som Robot-Anna på grund av sitt intresse för automatisering och digitaliseringens påverkan på företag i framtiden.

Trots sitt smeknamn, föreläser Anna främst om de mänskliga aspekterna i den digitala revolutionen och transformationen. Med ett intresse av att ta reda på vad vi människor tänker, tycker, vill och behöver i framtiden, hjälper Anna att lindra den ångest som den digitala transformationen kan ge upphov till i dagens snabba och ständigt föränderliga värld. I tider med exponentiell teknikutveckling sker också exponentiella beteendeförändringar. När nya innovationer kommer och går och start-up bolag ändrar förutsättningar för hela branscher, hjälper Anna oss att hitta nya och individanpassade vägar i den digitala transformationen.

Anna är även en av trendspanarna i den globala föreningen Trendwatching som förmedlar de senaste trenderna inom innovation. I sin yrkesroll genomför Anna intressanta trendstudier och innovationsarbeten för flera olika företag i många olika branscher. Tack vare sitt arbete besitter hon ett enormt bibliotek av framtidens megatrender och spännande case från världens alla hörn. Som den sanna entreprenör hon är, har hon dessutom drivit stora framtidsstudier, så som den globala studien Urban Trends, the future of cities, Framtidens boende, Framtidens möten och Framtidens kontor.

Anna Frankzen Starrin medverkar regelbundet i radio och TV, skriver artiklar och håller föreläsningar.

Anna är också erfaren moderator. Kanske lite utav en arbetslös fröken, säger hon själv. På ett ödmjukt, allvarligt och humoristiskt sätt guidar hon sin publik in i framtiden.

Exempel på teman och rubriker

 • Framtidens arbetsliv
 • Trenderna som påverkar framtiden
 • Tekniken som påverkar oss konsumenter
 • Stadstrender – framtiden städer

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision