Ett riktigt proffs som komiker, artist, sångerska och föreläsare

Anna-Lena Brundin har en speciell förmåga att förena det tunga och det lätta till publikens stora nöje. Vare sig hon är komiker, sångerska eller konferencier är hon alltid väl insatt och förberedd, och professionell. Med Anna-Lena kommer man sannerligen skratta en hel del. Anna-Lena Brudin kan även bokas som konferencier och moderator

Vid intresse att boka ett humoristikt och upplevelserikt framförande med Anna-Lena Brudin. Kontaka hos på Skillspartner så berättar vi mer och svarar på eventuella frågor och fungeringar.

Presentation

Som konferencier och moderator kan Anna-Lena Brundin skickligt presentera talare. Hon är bra på att lyssna in stämningen för att sedan med humor kommentera och sammanfatta. Med sin professionalitet ser hon till att dagen hålls ihop och att den röda tråden följs. Anna-Lena gör allt från att informera, intervjua, dela ut priser med mera – hela tiden med humor i botten.

Anna-Lena Brundin ger också föreläsningar framför allt i ämnen som ”Kvinnligt – manligt – mänskligt”. Med både humor och allvar gör hon sitt bästa för att kvinnor och män ska bättre begripa sig på varandra och sig själva. Ett genomgående tema i hennes produktioner och framträdanden är förstås komiken men även humanistiska och existentiella frågor såsom hur man hanterar prestationsångest, rampfeber, förändring och mycket, mycket mer. ”Sanningar, sång och satir” kan helt enkelt vara en god sammanfattning av Anna-Lenas stil och ambitioner – att underhålla utan skyddsnät.

Anna-Lena anpassar dessutom gärna sitt material så det passar det som olika olika företag och organisationer söker.

Givetvis går det också bra att anlita Anna-Lena för stå-upp komik.

Bakgrund
Under 2016 var Anna-Lena Brundin aktuell i den senare Oscarsnominerade svenska filmen ”En man som hette Ove”.

Det första genomslaget fick Anna-Lena Brundin under 1980-talet. Då tillsammans med Lill-Marit Bugge och med rollerna ”Nancy & Carina” i TV-programmet ”Daily Live”. Efter en karriärmässig nytändning på 1990-talet var hon även med i produktioner som ”Söndagsöppet” och ”Släng dig i brunnen!” Både glamorös och seriös.

Anna-Lena har även hunnit med att skriva ett antal böcker under åren. Några titlar innefattar bland annat ”Kvinna eller försvinna” och ”Rampfeber” som hon skrev tillsammans med retorikern Thomas Gross. Den senare Rampfeber handlar om den svåra konsten att hålla tal.

Anna-Lena Brundin är också en lysande sångerska och har gett ut skivor med egna översättningar av Piaf-sånger, argentinsk tango och Country & Western i svensk tappning.

Referenser

Det är en förmån att få jobba med en så professionell moderator som Anna-Lena Brundin. Samtidigt som hon är rolig och underhållande är hon påläst, säker och utmanande. På scen har Anna-Lena en ovanlig förmåga att blixtsnabbt hitta infallsvinklar som fängslar och engagerar.
Svenskt Näringsliv

Anna-Lena höll ihop konferensen på ett föredömligtsätt och kombinerade allvar med humor, vilket gjorde att publiken var på topp hela dagen igenom.
Strålfors AB

Anna-Lena Brundin är en mycket professionell konferencier. Hon har koll på läget, är påläst, lyhörd, pålitlig och är dessutom rolig. Det gör att jag kan känna mig helt lugn som uppdragsgivare.
Mjölkfrämjandet

Intensiv, påläst, kunnig och med förmåga att ta upp riktigt stora och angelägna frågor med mycket humor och värme.
Karlstad Universitet

Tack, allt funkade jättebra. Både med Anna-Lena och för övrigt. Vi träffade henne en gång i somras och pratade kring vårt arbete och konferensens upplägg. Anna-Lena fick då programmet och utifrån det har hon sedan planerat egna inlägga musikinslag, m.m. Det blev superbra och vi är väldigt nöjda. Hon kunde balansera upp en hel del ”tunga” ämnen på konferensen med lättsamma inslag utan att förminska själva konferensen. Som sagt, vi är mycket nöjda.
Kristianstad Kommun

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg