Professionell och humoristisk konferencier och moderator

Anna Mannheimer är en professionell konferencier och moderator som är rak, ärlig och humoristisk i sitt anslag. Anna Mannheimer är journalist, kåsör, producent. Hon har både medverkat i och producerat ett antal program i TV och radio.

Presentation

Förutom att Anna Mannheimer åtar sig uppdrag som moderator och konferencier föreläser hon om de ”träsk” kvinnor kan hamna i i arbetslivet.

Anna pratar inspirerande om att se möjlgheter och skrattets förmåga att öppna gränser.

Anna Mannheimers råd är att vara lite mer vaksam och lite mer argsint och sen skita i vad folk tycker om det. Dessutom måste tjejer/kvinnor/flickor pusha varandra och inte låta avundsjuka stå i vägen för det. ”För det är vi världsbäst på”, menar Anna.

Hon har bland annat skrivit boken ” Mitt liv som gift”  om konsten att leva tillsammans med någon man älskar och att arbeta tillsammans med någon man är gift med.

Exempel på teman och rubriker

 • Hinder är till för att övervinnas
 • Skrattets förmåga att öppna gränser
 • Se möjligheter
 • Varning för träsken!
  ”Träsken” är de fällor som man som kvinna lätt hamnar i ute i arbetslivet. Det finns många sådana, och träsk fungerar ju på så sätt att man inte märker när man kliver i ett”, säger Anna.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun