Professionell och humoristisk konferencier och moderator

Anna Mannheimer är en professionell konferencier och moderator som är rak, ärlig och humoristisk i sitt anslag. Anna Mannheimer är journalist, kåsör, producent. Hon har både medverkat i och producerat ett antal program i TV och radio.

Presentation

Förutom att Anna Mannheimer åtar sig uppdrag som moderator och konferencier föreläser hon om de ”träsk” kvinnor kan hamna i i arbetslivet.

Anna pratar inspirerande om att se möjlgheter och skrattets förmåga att öppna gränser.

Anna Mannheimers råd är att vara lite mer vaksam och lite mer argsint och sen skita i vad folk tycker om det. Dessutom måste tjejer/kvinnor/flickor pusha varandra och inte låta avundsjuka stå i vägen för det. ”För det är vi världsbäst på”, menar Anna.

Hon har bland annat skrivit boken ” Mitt liv som gift”  om konsten att leva tillsammans med någon man älskar och att arbeta tillsammans med någon man är gift med.

Exempel på teman och rubriker

 • Hinder är till för att övervinnas
 • Skrattets förmåga att öppna gränser
 • Se möjligheter
 • Varning för träsken!
  ”Träsken” är de fällor som man som kvinna lätt hamnar i ute i arbetslivet. Det finns många sådana, och träsk fungerar ju på så sätt att man inte märker när man kliver i ett”, säger Anna.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg