Professionell och humoristisk konferencier och moderator

Anna Mannheimer är en professionell konferencier och moderator som är rak, ärlig och humoristisk i sitt anslag. Anna Mannheimer är journalist, kåsör, producent. Hon har både medverkat i och producerat ett antal program i TV och radio.

Presentation

Förutom att Anna Mannheimer åtar sig uppdrag som moderator och konferencier föreläser hon om de ”träsk” kvinnor kan hamna i i arbetslivet.

Anna pratar inspirerande om att se möjlgheter och skrattets förmåga att öppna gränser.

Anna Mannheimers råd är att vara lite mer vaksam och lite mer argsint och sen skita i vad folk tycker om det. Dessutom måste tjejer/kvinnor/flickor pusha varandra och inte låta avundsjuka stå i vägen för det. ”För det är vi världsbäst på”, menar Anna.

Hon har bland annat skrivit boken ” Mitt liv som gift”  om konsten att leva tillsammans med någon man älskar och att arbeta tillsammans med någon man är gift med.

Exempel på teman och rubriker

 • Hinder är till för att övervinnas
 • Skrattets förmåga att öppna gränser
 • Se möjligheter
 • Varning för träsken!
  ”Träsken” är de fällor som man som kvinna lätt hamnar i ute i arbetslivet. Det finns många sådana, och träsk fungerar ju på så sätt att man inte märker när man kliver i ett”, säger Anna.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards