Intresseanmälan

Anna Olin Kardell

Alltid väl påläst, vass, rapp och med glimt i ögat

Företag och organisationer som anlitar Anna Olin Kardell upptäcker snabbt att de kan vara lugna med henne som moderator och debattledare. Anna har lett debatter i flera olika stora sammanhang, bl.a. under Almedalsveckan, har varit TV-reporter, programledare, journalist.

Hennes områden spänner över allt från tech-industri, startup och entreprenörskap till hälso- och sjukvård, skola och politik. Något som uppskattas mycket är Annas särskilda förmåga att snabbt sätta sig in i svåra och komplexa frågor och verkligen hitta essensen.

Presentation

Hon är en av dom mest erfarna Almedals moderatorerna och har jobbat med politikerveckan sedan 2003 och lett otaliga tuffa politiska debatter och utfrågningar.

Anna Olin Kardell är alltid väl förberedd och insatt i det ämne som skall behandlas, vare sig det handlar om samhällsfrågor, ekonomi eller teknik. Hon är en passionerat nyfiken person, men med en speciell förmåga att ställa intressanta och relevanta frågor som för dialoger och resonemang framåt.

Som moderator är Anna Olin Kardell alltid väl påläst, vass, rapp och med glimt i ögat. Hennes trygghet och professionalism gör också att andra som ska medverka på scen kan känna sig helt trygga och få förutsättningar att prestera sitt bästa. Hennes sätt att skapa driv i intervjuer och samtal har tillsammans med hennes scennärvaro lyft många event.

Anna Olin Kardells internationella erfarenhet ger en extra trygghet vid evenemang som helt eller delvis hålls på engelska.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards