Intresseanmälan

Anna Olin Kardell

Alltid väl påläst, vass, rapp och med glimt i ögat

Företag och organisationer som anlitar Anna Olin Kardell upptäcker snabbt att de kan vara lugna med henne som moderator och debattledare. Anna har lett debatter i flera olika stora sammanhang, bl.a. under Almedalsveckan, har varit TV-reporter, programledare, journalist.

Hennes områden spänner över allt från tech-industri, startup och entreprenörskap till hälso- och sjukvård, skola och politik. Något som uppskattas mycket är Annas särskilda förmåga att snabbt sätta sig in i svåra och komplexa frågor och verkligen hitta essensen.

Presentation

Hon är en av dom mest erfarna Almedals moderatorerna och har jobbat med politikerveckan sedan 2003 och lett otaliga tuffa politiska debatter och utfrågningar.

Anna Olin Kardell är alltid väl förberedd och insatt i det ämne som skall behandlas, vare sig det handlar om samhällsfrågor, ekonomi eller teknik. Hon är en passionerat nyfiken person, men med en speciell förmåga att ställa intressanta och relevanta frågor som för dialoger och resonemang framåt.

Som moderator är Anna Olin Kardell alltid väl påläst, vass, rapp och med glimt i ögat. Hennes trygghet och professionalism gör också att andra som ska medverka på scen kan känna sig helt trygga och få förutsättningar att prestera sitt bästa. Hennes sätt att skapa driv i intervjuer och samtal har tillsammans med hennes scennärvaro lyft många event.

Anna Olin Kardells internationella erfarenhet ger en extra trygghet vid evenemang som helt eller delvis hålls på engelska.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium