Om hjärnan och psykologin bakom hur vi lär, motiveras och upprätthåller psykisk hälsa

Anna Tebelius Bodin berör med sin pedagogik när hon gör det komplexa enkelt. Hon har gett över 1 000 föreläsningar om hur vi kommunicerar, utbildar och leder oss själva och andra – i relation till vad som händer i hjärnan.

Hon är även en uppskattad gäst i poddar där hon delar med sig av insikter som förändrar livet för människor. Anna är pedagog, föreläsare och författare, utbildad vid Harvard University där hon också assisterade forskning om hjärnan och kommunikation. Hennes fem böcker har sålt i flera tusen exemplar vardera och är kända för att förklara hjärnan så tillgängligt att det ger praktiska verktyg i vardagen. 2020 hedrades Anna med årets Mensa-pris för sin förmåga att sprida livsförändrande kunskap om hjärnan.

Presentation

När vi förstår mer om hjärnan förstår vi mer om oss själva. Genom att utgå från hjärnan kan många beteenden, tankar och upplevelser få sin förklaring. Anna använder vetenskapen om hjärnan för att ge vägledning inom främst fyra områden: Ledarskap, Lära och Utbilda, Välbefinnande och Motivation. Inom ledarskapet ryms även Självledarskap och Välbefinnande inkluderar också psykisk hälsa. Många andra använder begrepp som t ex Neuroledarskap för att beskriva det Anna presenterar.

Hjärnan är inte ett självklart ämne att förstå och Annas sätt att presentera och beröra skiljer sig på flera sätt. Hon väver samman psykologi, biologi och neurologi för att skapa en praktisk förståelse som inte bara gör hjärnan mer förståelig – utan också gör den till kärnan i allt mänskligt beteende. Under hennes föredrag undviker hon också att använda statiska presentationsverktyg som PowerPoint. Hon illustrerar istället själv digitalt i realtid för att skapa den närvaro och det engagemang som gör hennes framträdanden så levande.

 • Över 92 % av Annas kunderna återkommer för fortsatt samarbete.
 • Alla uppdrag kan även ges på engelska.
 • Önskas digital föreläsning? Då finns all teknik för att sända från professionell studio.
 • Anna gör allt ifrån heldagsutbildningar till Keynotes, men vanligast är 2 tim interaktiv föreläsning

Anna Tibelius Bodin har bland annat skrivit böckerna;

 • Den analoga hjärnan i den digitala tillvaron (2020)
 • The Analogue Brain in the Digital Era (2021)
 • Vad varje pedagog bör veta om hjärnan inlärning och motivation (2017)

Exempel på teman och rubriker

 • Att stärka, leda och motivera – med insikt om hjärnan
 • Förändringsberedskap utifrån hjärnan – att leda sig själv och andra
 • Vad varje pedagog bör veta om hjärnan, inlärning och motivation
 • Må bättre, bli bättre och gör bättre med förståelse för hjärnan
 • Motivation – hur svårt kan det va’?

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun