Intresseanmälan

Annie Seel

Rallyprinsessa, vinnarskalle och inspiratör

Annie Seel har bland mycket annat vunnit Ökenrallyt, rallat på sin motorcykel i Dakarrallyt och lyckats i marknadsförings- och reklambranschen.

Annie Seel tillhör den skara människor som visar hela världen hur långt ren och skär vilja kan föra en person. Samma orubblighet präglar hennes föreläsningar i vilka hon uppmanar publiken till att aldrig – verkligen aldrig – ge upp. Visst, saker och ting blir inte alltid som du tänkt dig… res dig upp och börja om igen! Du kan aldrig försöka för många gånger.

Presentation

Som med allt annat hon tar sig för har Annie Seel hittat sitt eget stuk på att vara prinsessa – rallyprinsessa. Att gå sin egen väg kräver att jantelagen åsidosätts och icke desto mindre mod att våga. Med livsmottot, och numera ett signum för Annie Seel, ”Ingen minns en fegis – man måste våga” har hon på något sätt alltid hittat kraft att vända hinder till de största framgångar.

Annie Seel började sin karriär som roadracingförare men en ländryggsskada satte stopp för att fortsätta. Hon ville inte på några som helst villkor ge upp drömmen om fart och snygga åk så hon sadlade halvt om och blev efter några turer ökenrallyförare. Öken och tuffa miljöer är Annie Seels rätta element. Hon har t.ex. kört Dakarrallyt, världens mest krävande motortävling, vunnit Ökenrallyt på sin hoj och kört hela vägen upp för Mount Everest. Som om detta inte vore nog har Annie Seel även kammat hem karriärmässiga storvinster i marknadsförings- och reklambranschen.

Exempel på teman och rubriker

 • Ingen minns en fegis – om att våga bryta barriärer, våga utföra stordådet!
 • Det är i huvudet man först når sitt mål – Dags att bryta jante-tänket!
 • Rallyprinsessor finns de? En spännande föreläsning om effekten och vikten av varumärke och paketering.
 • 100 misslyckanden och 1 guldmedalj – Tackla motgångar och vinn

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg