Intresseanmälan

Annika Dopping Journalist, programledare & tv-producent

Moderator som skapar förutsättningar för kommunikation

Annika Dopping har alltid gått sin egen väg, på ständig skattjakt efter kunskap, personer och goda exempel som lyfter, stärker och utvecklar oss. Med en gedigen TV-producentbakgrund (som egna TV-serien ”Doppings styrkedroppar” på TV4) och över 500 uppdrag, både internt och externt, med målgruppsdesignade kommunikationsinsatser, har hon en ovärderlig erfarenhetsbank att ösa ur.

Annika Dopping tar uppdrag som moderator, programledare och konferencier, men är också en uppskattad inspirationsföreläsare som skräddarsyr innehållet efter publiken och kundens aktuella behov.

Presentation

Annika Dopping som moderator, programledare och konferencier
När Annika Dopping är moderator får man en kvalitetssäkring som dramatiskt ökar förutsättningarna att nå uppgraderade resultat och värdefull utveckling med sin konferens.

En lyckosam moderator ställer höga krav på sin egen förberedelse för att tryggt kunna lotsa medverkande, publik och övriga intressenter framåt, med hjälpt av allt från helikopterperspektiv till omvärldsanalys, konceptutveckling och framtidsinriktade handlingsplaner.
– Annika Dopping

Ett av ställena där Annika Dopping extra tydligt kommer till sin rätt är Almedalen, där hennes vidvinkelseende, förmåga till konstruktiva korsbefruktningar och positiva energi brukar bli särskilt uppskattade.

 

 

Exempel på teman och rubriker

Doppings styrkedroppar mot stress
Insikter och verktyg för att hantera vår personliga stress. Ökad självkännedom och ständig personlig utveckling gör att vår förmåga växer att hantera och även stärkas av livets yttre och inre påfrestningar.

De vise indianerna
Annikas TV-serie med indianvisdom i TV4 fick telefonväxeln att braka samman, inte minst som indianhövding Oren Lyons steg rakt in i svenska folkets hjärtan och har besökt Sverige ett 50-tal gånger sedan dess. Annika visar scener ur TV-programmen och diskuterar med publiken vilken nytta vi kan ha av den mångåriga indianvisdomen i vår tid.

Tre vise män
Ett av Annikas mest omtalade och älskade program, som inspirerat många till personlig utveckling genom åren, med Dalai Lama, Deepak Chopra och Sri Sri Ravi Shankar. Efter programmet för Annika samtal med publiken om den nytta och tröst man kan få av deras tankar.

Mindre jobbigt på jobbet?
Annika Dopping tar upp frågeställningar med mycket igenkänning, insikter och humor från vanliga situationer på arbetsplatsen, kombinerat med handfasta verktyg för att se, förstå och hantera sin egen stress.

Psykopaterna mitt ibland oss
Annikas TV4-program med samma namn fick stor betydelse för dem som drabbats av (det i många år tabubelagda begreppet) psykopater och plötsligt fick insikter och verktyg att hantera problem med kanske en chef eller släkting. Annika visar scener ur programmet och samtalar med publiken om risker och möjligheter utifrån detta.

Äntligen äldre
Annikas Doppings TV4-program med samma namn ger oss perspektiv på att inte bara betrakta ökad ålder som förlorad ungdom, utan vunnen livsvisdom och möjligheter till ett rikare liv. Efter programmet diskuterar Annika konsekvenser av insikterna med publiken.

Vildros och wellpapp
Stresslindring, skönhet och kraft i form av Annikas allra första TV-program, en dokumentär om Göteborgskonstnärinnan Gun-Britt Lawurn och hennes livsfilosofi. Många tittare har skrivit till Annika och berättat att de ”spelat sönder sina VHS-kassetter”, när de gång på gång önskat stärka sig med programmet i tunga perioder. Efter programmet tar Annika upp hur man kan minska sådant som tär och öka sådant som när ens vardag.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards