Intresseanmälan

Antoni Lacinai Kommunikationsexpert och Föreläsare

Fotograf
Serny

Distansledarskap, kommunikation och effektfulla möten

Antoni Lacinai är en mycket uppskattad föreläsare och utbildare i hur vi kommunicerar på arbetsplatsen. Dessutom är han en av Sveriges bästa moderatorer och workshopledare.

Antonis fokus ligger på ledarskap, arbetsglädje och kundbemötande. Med sin kunskap hjälper Antoni alltifrån chefer, säljare och team att ta nästa kliv till en roligare arbetsplats med bättre resultat. Han vet att kommunikation är nyckeln till en välfungerande verksamhet.

Presentation

Antoni Lacinai levererar alltid med hög energi, professionalism och glädje samt föreläser och modererar på både svenska och engelska. Antoni har skrivit ett flertal böcker och är dessutom krönikör. Antoni Lacinai skräddarsyr alltid sina föreläsningar för att passa uppdragsgivarens mål och syfte.

Antoni rör sig oberoende av bransch. Bland hans kunder finns organisationer och företag såsom Ericsson, Volvo, Barilla, kommuner, Teknikföretagen, Svenska Foder, Riksbyggen, Hyper Island och Höganäs.

Exempel på teman och rubriker

Så leder du på distans
Det är svårt att leda människor som arbetar på samma plats som du. Det är ännu svårare att leda människor som är utspridda i olika byggnader, städer eller länder. De kan jobba hemifrån med alla de utmaningar det för med dig. Ditt jobb är att blåsa vind i seglen, röja hinder och stötta dem och deras prestationer fast ni inte ses fysiskt.

I Antonis Lacinais föreläsning får ni med er (exakt innehåll bestäms av dina mål och den tid ni avsatt):

• Vad hundratals andra virtuella chefer sagt om sina utmaningar med att leda på distans

• De digitala utmaningarna för personalen

• Vilka fördelar som finns om det går bra

• Kommunikationens tre superkrafter

• 10 konkreta tips i ditt distans-ledarskap

• 33 konkreta tips för digitala presentationer

• 20 konkreta tips för hur du leder effektiva digitala möten.

Missförstå mig fel
I denna spännande föreläsning talar Antonis Lacinais om 12 sanningar om kommunikation som Antonis menar att alla i arbetslivet borde känna till. En av sanningarna är rubriken du just läst: Du kan inte inte kommunicera. Men vilka fler finns det?

Effektfulla möten
Här talar Antonis Lacinais om man skapar möten som är både effektiva och ger energi på samma gång. Vilka olika framgångsnycklar finns det för dig som leder möten, antingen fysiskt eller på distans? Det är en föreläsning som både öppnar upp för egna tankar och som ger svar.

Mål
Sätt dem. Nå dem. Ha kul på vägen. Kring dessa tre punker cikulerar denna lärorika och inspierarande föreläsning med Antonis Lacinais. Om du sätter rätt sorts mål ökar du din prestation med 15-30 %! Men vad är rätt sorts mål och vad mer kan du göra?

Referenser

Again thanks for your great contribution and your brilliant way in helping us to conduct the day. Really appreciated.
Chef, Barilla Nordic

Tack så mkt för i kväll. Grymt bra föreläsning.
Bettys Inspiration

Tack Antoni för att du hjälpte mig att skapa och leda effektiva och dynamiska seminarier och workshops. De blev jättebra.
Teknikföretagen

Tusen tusen tack än en gång för ett fantastiskt engagemang dessa dagar hos oss!!
Telecom City

Fruktansvärt bra kurs vi fick ta del av .
Miltronic

Tack för Din ”turn around” på oss vad gäller ”Att sluta hålla börja ge…”. Vi coachar varandra som bara den och PowerPoint är äntligen passé.
Svenska Foder

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards