Intresseanmälan

Antoni Lacinai

Fotograf
Serny

Du kan - INTE - kommunicera

Antoni Lacinai är en mycket uppskattad föreläsare och utbildare i mänsklig kommunikation. Dessutom är han en av Sveriges bästa moderatorer och workshopledare.

Antonis Lacinais fokus ligger på kopplingen mellan kommunikation, motivation och mål. Med sin kunskap hjälper Antonis alltifrån chefer, säljare, mötesledare, monterpersonal och hela team på att bli bättre på att tala och samtala. Han vet att kommunikation är nyckeln till en välfungerande verksamhet.

Presentation

Antoni Lacinai levererar alltid med hög energi, professionalism och glädje samt föreläser och modererar på både svenska och engelska. Antoni har skrivit ett flertal böcker och är dessutom krönikör. Antoni Lacinai skräddarsyr alltid sina föreläsningar för att passa uppdragsgivarens mål och syfte.

Antoni rör sig oberoende av bransch. Bland hans kunder finns organisationer och företag såsom Ericsson, Volvo, Barilla, kommuner, Teknikföretagen, Svenska Foder, Riksbyggen, Hyper Island och Höganäs.

Exempel på teman och rubriker

Missförstå mig fel
I denna spännande föreläsning talar Antonis Lacinais om 12 sanningar om kommunikation som Antonis menar att alla i arbetslivet borde känna till. En av sanningarna är rubriken du just läst: Du kan inte inte kommunicera. Men vilka fler finns det?

Effektfulla möten
Här talar Antonis Lacinais om man skapar möten som är både effektiva och ger energi på samma gång. Vilka olika framgångsnycklar finns det för dig som leder möten, antingen fysiskt eller på distans? Det är en föreläsning som både öppnar upp för egna tankar och som ger svar.

Mål
Sätt dem. Nå dem. Ha kul på vägen. Kring dessa tre punker cikulerar denna lärorika och inspierarande föreläsning med Antonis Lacinais. Om du sätter rätt sorts mål ökar du din prestation med 15-30 %! Men vad är rätt sorts mål och vad mer kan du göra?

Referenser

Again thanks for your great contribution and your brilliant way in helping us to conduct the day. Really appreciated.
Chef, Barilla Nordic

Tack så mkt för i kväll. Grymt bra föreläsning.
Bettys Inspiration

Tack Antoni för att du hjälpte mig att skapa och leda effektiva och dynamiska seminarier och workshops. De blev jättebra.
Teknikföretagen

Tusen tusen tack än en gång för ett fantastiskt engagemang dessa dagar hos oss!!
Telecom City

Fruktansvärt bra kurs vi fick ta del av .
Miltronic

Tack för Din ”turn around” på oss vad gäller ”Att sluta hålla börja ge…”. Vi coachar varandra som bara den och PowerPoint är äntligen passé.
Svenska Foder

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
* Obligatoriska fält
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

Fredrik Göransson, Nine Yards

" Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

Maria Dahl, Partille kommun