Intresseanmälan

Antoni Lacinai Föreläsare, författare & kommunikationsexpert

Fotograf
Serny

Distansledarskap, kommunikation och effektfulla möten

Antoni Lacinai är en mycket uppskattad föreläsare och utbildare i hur vi kommunicerar på arbetsplatsen. Dessutom är han en av Sveriges bästa moderatorer och workshopledare.

Antonis fokus ligger på ledarskap, arbetsglädje och kundbemötande. Med sin kunskap hjälper Antoni alltifrån chefer, säljare och team att ta nästa kliv till en roligare arbetsplats med bättre resultat. Han vet att kommunikation är nyckeln till en välfungerande verksamhet.

Presentation

Antoni Lacinai levererar alltid med hög energi, professionalism och glädje samt föreläser och modererar på både svenska och engelska. Antoni har skrivit ett flertal böcker och är dessutom krönikör. Antoni Lacinai skräddarsyr alltid sina föreläsningar för att passa uppdragsgivarens mål och syfte.

Antoni rör sig oberoende av bransch. Bland hans kunder finns organisationer och företag såsom Ericsson, Volvo, Barilla, kommuner, Teknikföretagen, Svenska Foder, Riksbyggen, Hyper Island och Höganäs.

Exempel på teman och rubriker

Hybridledarskap och Hybridarbetsplatsen
Det är svårt att leda människor som arbetar på samma plats som du. Det är ännu svårare att leda människor som är utspridda i olika byggnader, städer eller länder. De kan jobba hemifrån med alla de utmaningar det för med dig. Ditt jobb är att blåsa vind i seglen, röja hinder och stötta dem och deras prestationer fast ni inte ses fysiskt.

I Antonis Lacinais föreläsning får ni med er (exakt innehåll bestäms av dina mål och den tid ni avsatt):

• Vad drygt 600 chefer sagt om sina utmaningar med att leda på distans

• De digitala utmaningarna för personalen

• Vilka fördelar som finns om det går bra

• Kommunikationens tre superkrafter

• 10 konkreta tips i ditt distans-ledarskap

• 33 konkreta tips för digitala presentationer

• 20 konkreta tips för hur du leder effektiva digitala möten.

 

En föreläsning om arbetsglädje: du får det team du förTJÄNAR
Kan du låta bli att kommunicera? Påverkar du hur andra mår? Vilken är den magiska siffran i kommunikation och hur hänger kommunikation, arbetsglädje och resultat ihop?

Hur vi kommunicerar på arbetsplatsen när vi leder, säljer och samarbetar har en direkt påverkan på gruppens motivation och arbetsglädje. Vårt
bemötande spelar roll både internt och externt.

Mål! Sätt dem. Nå dem. Ha kul på vägen.M
Målpsykologin säger att om du sätter rätt sorts mål så ökar du prestationen med 15-30%. Det är stora siffror. Men vad är då ”rätt sorts mål” och varför är det så många som är rädda för mål, trötta på mål och osäkra på vad som faktiskt är ett mål?

För dig som vill att du eller teamet ska prestera på topp så boka Antoni och hans föreläsning. Du kommer också att få 10 ex av Antonis bok MÅL!

Missförstå mig fel
I denna spännande föreläsning talar Antonis Lacinais om 12 sanningar om kommunikation som Antonis menar att alla i arbetslivet borde känna till. En av sanningarna är rubriken du just läst: Du kan inte inte kommunicera. Men vilka fler finns det?

Effektfulla möten
Här talar Antonis Lacinais om man skapar möten som är både effektiva och ger energi på samma gång. Vilka olika framgångsnycklar finns det för dig som leder möten, antingen fysiskt eller på distans? Det är en föreläsning som både öppnar upp för egna tankar och som ger svar.

Referenser

Again thanks for your great contribution and your brilliant way in helping us to conduct the day. Really appreciated.
Chef, Barilla Nordic

Tack så mkt för i kväll. Grymt bra föreläsning.
Bettys Inspiration

Tack Antoni för att du hjälpte mig att skapa och leda effektiva och dynamiska seminarier och workshops. De blev jättebra.
Teknikföretagen

Tusen tusen tack än en gång för ett fantastiskt engagemang dessa dagar hos oss!!
Telecom City

Fruktansvärt bra kurs vi fick ta del av .
Miltronic

Tack för Din ”turn around” på oss vad gäller ”Att sluta hålla börja ge…”. Vi coachar varandra som bara den och PowerPoint är äntligen passé.
Svenska Foder

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium