Intresseanmälan

Arantxa Álvarez

Moderator och konferencier med extra stjärnglans

Arantxa Álvarez är programledare, sångerska, skådespelare och radiopratare. Med sin charm, humor och smarta snabbhet leder hon event och samtal på ett professionellt och inspirerande sätt, oavsett det gäller samtal eller debatter.

När du bokar Arantxa Álvarez som moderator eller konferencier får eventet extra stjärnglans.

 

Presentation

Att boka Arantxa Álvarez till eventet är ett säkert kort när du vill vara säker på att få en färgstark person som tar jobbet på allvar. Med sitt engagerade sätt och sin öppna personlighet inspirerar hon deltagarna och får dem att lyssna och reflektera.

Arantxa (uttalas Arancha) syntes i tv redan 2013 då hon tävlade i Idol och ett par år senare återvände hon för att programleda Idol Extra. Tidigare har Arantxa varit programledare för Morgonpasset i P3 i flera år och har sedan dess i stort sett gjort de flesta program man kan göra i P3: Morgonpasset, Musikhjälpen, Helgen, Fredag, Osignat, Relationsradion m.fl. Från och med hösten 2021 hörs Arantxa tillsammans med Anders Bagge i programmet Maracas (Mix Megapol).

I tv-rutan har Arantxa även gjort program såsom Morgonshowen(SVT), Random Mix (SVT), Makeriet (UR) Ridiculousness Sverige (MTV) och Fatta historia (UR).

Det stora musikintresset har lett till att Arantxa bl.a. har suttit med i ESC-juryn och mello-juryn. Hon lärde sig att spela gitarr i 12-årsåldern och har haft rockband.

Våren 2021 programledde Arantxa Big Brother och gjorde stor succé som en del av den fasta panelen i Bäst i Test i SVT. I januari 2022 var Arantxa programledare för galan Tillsammans mot cancer (TV4) i duo med Anna Brolin.

I december 2021 hade filmen Sing 2 premiär, där man kan höra Arantxa i rollen som Nooshy. Tidigare under hösten 2021 hade Arantxa den stora äran att programleda direktsändningen från Stockholm, som inledde den historiska världsomspännande presentationen av Abba återkomst.

Arantxa kan även leda internationella evenemang eftersom hon, förutom svenska, även talar spanska och engelska flytande.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg