Intresseanmälan

Aron Anderson Professionell äventyrare & uppskattad inspiratör

Att vända motgång till framgång

Aron Anderson vet vilken kraft den mentala inställningen kan utgöra. Nu delar han med sig av sina bästa tips till hur du och ditt team kan hitta en vinnande inställning och omvandla den till framgång i praktiken. “Ju större mål – desto bättre resa”.

När Aron var 9 år gammal opererades han för cancer och hamnade i rullstol. Han fattade tidigt ett beslut att inte låta rullstolen stoppa honom, utan istället se vilka möjligheter som öppnades upp. Sedan dess har Aron Anderson rest jorden runt och pressat sig själv i extrema situationer för att inspirera andra att följa sina drömmar och kämpa för att nå sina mål. Han är killen som gång på gång visar att “ingenting är omöjligt”.

Presentation

Förutom Arons gripande historia får du även ta del av hans bästa framgångsstrategier och hur man tillsammans kan tänka och jobba för att våga ta sig an – och nå – riktigt stora mål. Mental inställning är något som han lägger stor vikt vid. Aron Anderson tar upp ämnen som bland annat teamwork, framgång, äventyr, motivation när det känns tungt, glädje, CSR och välgörenhetsarbete, humor, möjligheter, perspektiv och mål.

Vi alla har olika förutsättningar för att lyckas i livet men till sist kommer det vara inställningen som avgör vilka som blir vinnare i längden.
– Aron Anderson

Idag är Aron Anderson en av Sveriges mest anlitade föreläsare med över hundra uppdrag per år. Hans motivationsföreläsningar om hur man ska nå sina mål och maximera sin potential har inspirerat många av landets största och mest framgångsrika företag och organisationer. Det är en spännande och fascinerande upplevelse att lyssna till Aron – och få ta del av äventyr, kreativitet, humor och kämpaglöd.

Alla föreläsningar specialanpassas efter ert evenemang och er publik!

Aron Anderson - professionell äventyrare och uppskattad inspiratör och föreläsare. Vända motgång till framgång. Mål, motivation, drivkrafter. CRS. Idag är Aron en av Sveriges mest anlitade föreläsare. Ring Skillspartner, telefon 08-684 049 24.

”Låt ingen anna bestämma vad som är möjligt för dig!” – Aron Anderson

Referenser

Jag kan varmt rekommendera föreläsningen av Aron Anderson. Berättelsen om hans kamp och kämpaglöd berörde oss alla djupt, samtidigt som det ingav ett stort HOPP. Den lämnar ingen oberörd, samtidigt som den inspirerar till att vilja hjälpa och förändra.
Ur & Penn

Det var fantastiskt kul att få lyssna på Aron när han föreläste hos oss på Rejlers. Föreläsningen var väldigt fängslande samtidigt den var mycket inspirerande. Aron fick mig att känna att det som vi tror är omöjligt faktiskt är möjligt!
Rejlers AB

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision