Intresseanmälan

Åsa Julin

Fotograf
Karl-Johan Forss

Konferencier och moderator med värme och röd tråd i fokus

Åsa Julin är journalist med lång erfarenhet som programledare på TV4, SVT och Sveriges Radio. Idag är hon verksam som frilansjournalist och moderator.

Åsa åtar sig uppdrag som moderator och samtalsledare. Hon håller ihop programmet och diskussionen och verkar aktivt för publikinteraktion.

Presentation

Åsa Julin leder allt från politiska dueller, förtroliga samtal, fartfyllda diskussioner och publikinteraktiva moment med van och säker hand. Hon ser till att både gästerna på scenen och deltagarna i publiken känner sig sedda och välkomna.

Med Åsa som samtalsledare får ni en påläst och engagerad moderator, som med glimten i ögat driver diskussionen framåt på ett seriöst men lättillgängligt sätt. Hon jobbar gärna med publikinteraktion och kan vara behjälplig med utformningen av seminariet, för att skapa tajming och energi på rätt ställen.

Referenser

”Hon var helt suverän. Jättebra att jobba med och en underbar personlighet.
Supernöjd! 😊”
Mona Hill, HR-direktör, Teknikföretagen

Åsa Julin är en skicklig och påläst moderator som alltid lyckas skapa goda förutsättningar för en givande diskussion på scen. Hon tar uppdraget på allvar, men gör det med lätt hand vilket skapar en inbjudande atmosfär. TCO  har anlitat henne vid flera tillfällen och vi har varit mycket nöjda.
Lisa Wärn, kommunikationschef, TCO

Jag har bara lovord att säga om Åsa. Hennes förberedande arbete och planering lyfter konferensen till en helt igenom professionell nivå, och samtidigt har hon ett engagemang och en personlighet som sätter prägel. Hon är grym!
Mårten Sundin, marknadschef El-Kretsen

Åsa är en kunnig moderator som ställer panelen i förgrunden och sig själv i bakgrunden.
Harry Flam, ordförande Finanspolitiska Rådet

Åsa Julin stora tillgång som moderator är hennes förmåga att skapa en atmosfär på scenen där alla känner sig hörda , sedda och får tala till punkt. Det leder till att talarna får fram sina budskap och publiken går därifrån med en större förståelse, trots att ämnena ofta kan vara både komplexa och svåra att greppa.
Björn Anderberg, redaktör Aktuell Hållbarhet

Jag har fler gånger medverkat vid evenemang som Åsa modererat, och varje gång har varit ett nöje. Oavsett ämne, har hon månat om att läsa in sig på området. Hon har en förmåga att på en och samma gång ställa utmanande frågor och samtidigt skapa en familjär atmosfär. Det har åtminstone gett mig, som talare, utmärkta förutsättningar att prestera bra.
Gissur Erlingsson, biträdande professor, Linköpings universitet.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium