Intresseanmälan

Åsa Julin

Fotograf
Karl-Johan Forss

Nära samhällsdebatten, alltid med den röda tråden i fokus

Åsa Julin är journalist med lång erfarenhet av samhälls- och ekonomibevakning från Sveriges största redaktioner. Idag är hon främst verksam som moderator och programledare.

Åsa åtar sig uppdrag som moderator, debatt- och samtalsledare. Alltid med engagemang, skärpa och värme.

Presentation

Åsa Julin leder allt från politiska dueller, förtroliga samtal, fartfyllda diskussioner och publikinteraktiva moment med van och säker hand. Hon ser till att både gästerna på scenen och deltagarna i publiken känner sig sedda och välkomna.

Med Åsa som samtalsledare får ni en påläst och engagerad moderator, som med glimten i ögat driver diskussionen framåt på ett seriöst men lättillgängligt sätt. Hon jobbar gärna med publikinteraktion och kan vara behjälplig med utformningen av seminariet, för att skapa tajming och energi på rätt ställen.

Referenser

”Hon var helt suverän. Jättebra att jobba med och en underbar personlighet.
Supernöjd! 😊”
Mona Hill, HR-direktör, Teknikföretagen

Åsa Julin är en skicklig och påläst moderator som alltid lyckas skapa goda förutsättningar för en givande diskussion på scen. Hon tar uppdraget på allvar, men gör det med lätt hand vilket skapar en inbjudande atmosfär. TCO  har anlitat henne vid flera tillfällen och vi har varit mycket nöjda.
Lisa Wärn, kommunikationschef, TCO

Jag har bara lovord att säga om Åsa. Hennes förberedande arbete och planering lyfter konferensen till en helt igenom professionell nivå, och samtidigt har hon ett engagemang och en personlighet som sätter prägel. Hon är grym!
Mårten Sundin, marknadschef El-Kretsen

Åsa är en kunnig moderator som ställer panelen i förgrunden och sig själv i bakgrunden.
Harry Flam, ordförande Finanspolitiska Rådet

Åsa Julin stora tillgång som moderator är hennes förmåga att skapa en atmosfär på scenen där alla känner sig hörda , sedda och får tala till punkt. Det leder till att talarna får fram sina budskap och publiken går därifrån med en större förståelse, trots att ämnena ofta kan vara både komplexa och svåra att greppa.
Björn Anderberg, redaktör Aktuell Hållbarhet

Jag har fler gånger medverkat vid evenemang som Åsa modererat, och varje gång har varit ett nöje. Oavsett ämne, har hon månat om att läsa in sig på området. Hon har en förmåga att på en och samma gång ställa utmanande frågor och samtidigt skapa en familjär atmosfär. Det har åtminstone gett mig, som talare, utmärkta förutsättningar att prestera bra.
Gissur Erlingsson, biträdande professor, Linköpings universitet.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards