Intresseanmälan

Axel Schylström Artist, aktuell med föreläsningsshowen "Bränd"

Artisten, föreläsaren och inspiratören som gick från sjuksängen till TV-rutan på bara ett fåtal år

Axels föreläsning ”BRÄND” innehåller starka självbiografiska historier, livsviktiga lärdomar och avskalad live-musik.

Axels inspirationsföreläsningar riktar sig till företag, skolor och organisationer runt om i Sverige. Med en kombination av lättsam humor, gripande allvar och musikaliska inslag delar han med sig av sina lärdomar från livet som en av landets värst brännskadade personer. Hur finner man styrka när livet är som tuffast? Hur bygger man upp sin självkänsla? Hur får man ut maximalt av sig själv – trots funktionsnedsättningar och  ärr?

Att lyssna till Axel är enligt många en fascinerande upplevelse. År 2022 var Axels föreläsningskoncept BRÄND ett av Sverige mest bokade!

Presentation

Live-musik med Axel kan bokas antingen tillsammans med band, med förinspelade backtracks eller helt akustiskt. Axel skräddarsyr ditt evenemang helt beroende på vilken stämning som önskas. Hans långa erfarenhet av föreläsningar och programledarskap gör honom också även till en utmärkt konferencier.

Att lyssna till Axel är sannerligen en fascinerande upplevelse, inte minst på grund av de skräddarsydda musikinslag han blandar in i föredragen.

Bakgrund
En allvarlig olycka år 2012 brännskadade honom kraftigt, och hans tillvaro utgjordes under en lång tid av en kamp för livet och ständig rehabilitering.

Axel lämnades svårt ärrad för livet, men lät inte motgångarna hindra honom från att uppfylla sina stora drömmar. Trots de synliga ärren har Axel Schylström gjort stor succé som både artist och föreläsare. Sedan genombrottet i Idol 2015 har han växt fram till en folkkär inspirationskälla som visar det faktum att allting är möjligt, oavsett förutsättningar.

Han sylvassa soulpop-röst har den senaste tiden hörts i flertalet stora TV-produktioner och hyllats av Sveriges ledande nöjesrecensenter. Samtidigt har han anlitats flitigt av företag och skolor runt om i landet med sina självbiografiska motivationsföreläsningar om mental styrka.

Exempel på teman och rubriker

 • Motivation
 • Mental styrka
 • Personlig utveckling

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg