Intresseanmälan

Axel Schylström Artist, aktuell med föreläsningsshowen "Bränd"

Artisten, föreläsaren och inspiratören som gick från sjuksängen till TV-rutan på bara ett fåtal år

Axel Schylströms motivationsföreläsningar riktar sig till företag, skolor och organisationer runt om i Sverige. Själv beskriver Axel föreläsningarna som en självbiografisk handbok i motivation och mental styrka. Med en blandning av lättsam humor och gripande allvar delar han med sig av sina egenskapade metoder för att få ut maximalt av den egna förmågan.

Att lyssna till Axel är sannerligen en fascinerande upplevelse speciellt då han också bjuder på sig själv genom att framföra flera musikaliska inslag.

Presentation

En allvarlig olycka år 2012 brännskadade honom kraftigt, och hans tillvaro utgjordes under en lång tid av en kamp för livet och ständig rehabilitering.

Axel lämnades svårt ärrad för livet, men lät inte motgångarna hindra honom från att uppfylla sina stora drömmar. Trots de synliga ärren har Axel Schylström gjort stor succé som både artist och föreläsare. Sedan genombrottet i Idol 2015 har han växt fram till en folkkär inspirationskälla som visar det faktum att allting är möjligt, oavsett förutsättningar.

Han sylvassa soulpop-röst har den senaste tiden hörts i flertalet stora TV-produktioner och hyllats av Sveriges ledande nöjesrecensenter. Samtidigt har han anlitats flitigt av företag och skolor runt om i landet med sina självbiografiska motivationsföreläsningar om mental styrka.

Att lyssna till Axel är sannerligen en fascinerande upplevelse, inte minst på grund av de skräddarsydda musikinslag han blandar in i föredragen.

Under hösten 2018 åker Axel Schylström på en stor konserthusturné med föreläsningsshowen ”BRÄND”, och släpper samtidigt sin självbiografiska bok – även den med namnet ”BRÄND”.”

Exempel på teman och rubriker

 • Motivation
 • Mental styrka
 • Personlig utveckling

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg