Intresseanmälan

Beata Wickbom Expert digitalisering & innovativt arbetssätt

Digitalisering, innovation och digital kommunikation

Beata Wickbom är föreläsare och expert inom digitalisering, innovation och digital kommunikation, men åtar sig även uppdrag som moderator. Hennes styrka är att involvera publiken och skapa äkta interaktivitet mellan scen och publik.

Hur kan vi förstå vad digitalisering, innovation och digital kommunikation kommer innebära i allt vi gör framöver? Begrepp som AI, machine learning och algoritmer möter oss allt oftare. Vad betyder de? Beata Wickbom förklarar på ett pedagogiskt och lättförståeligt sätt vad vi står inför. Hennes styrka är att varva inspiration med praktiska exempel och handfasta råd på hur vi kan möta den nya tiden.

Presentation

Beata Wickbom som föreläsare
Sedan 1995 har Beata Wickbom arbetat med att följa, förstå och förklara digitaliseringens möjligheter. Hennes fokus ligger på ”rätt” sorts digitalisering, det vill säga den som skapar långsiktigt värde för kunder, användare och medarbetare. I sina föredrag visar hon mängder av konkreta exempel på hur verksamheter kommer utmanas och transformeras av digital teknik och nya användarbeteenden och vilken påverkan det får på arbetssätt och organisation.

Beata kan också beskriva hur artificiell intelligens och block-kedjeteknologi påverkar oss idag och i framtiden. Hon visar spännande exempel och på hur olika branscher som bank, tillverkning, detaljhandel och resebranschen redan idag skapar lösningar med framtidens teknik.

Hon får ofta beröm för att hon lyckas göra innehållet konkret och greppbart för kunderna. Man får med sig tankar och idéer som man direkt kan börja jobba med i sin egen organisation. Beata Wickbom använder sig alltid av aktuella exempel både från Sverige och internationellt.

Beata Wickbom som moderator
På scen får Beata Wickbom talarna att känna sig trygga och hanterar snabba vändningar i program på ett professionellt sätt. Beatas styrka är att involvera publiken och skapa äkta interaktivitet mellan scen och publik. Med sin erfarenhet av affärs- och företagsutveckling visar hon en djup förståelse för de underliggande utmaningar som många företag och organisationer står inför idag. Det gör att hon även kan leda relevanta diskussioner och intervjuer på interna konferenser med chefer och ledningsgrupper.

Beata är van vid såväl att skriva manus, coacha talare och jobba med innehåll och upplägg för konferenser och seminarier. Hon är också van att jobba med olika tekniska hjälpmedel som till exempel mentometrar, catchbox för publikinteraktivitet och extra skärm för liveflöde t.ex. via Twitter som ofta används vid evenemang och genomför även uppdrag på engelska obehindrat.

Exempel på teman och rubriker

Beata Wickbom har bland annat föreläst under teman såsom;

  • Digitalisera rätt
  • Digitalisering och HR (för både offentliga och privata aktörer)
  • Innovation i offentlig sektor – hur jobba i praktiken
  • Blockchain i praktiken
  • Så kan ni utnyttja Artificiell Intelligens för att utveckla verksamheten

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
* Obligatoriska fält
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

"Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB