Bengt Gejrot En Skandinaviens främsta föreläsare & författare inom försäljning och affärsmannaskap

Framtidens B2B stavas värdebaserad försäljning

Bengt Gejrot är en Skandinaviens främsta föreläsare, författare och utbildare inom försäljning och affärsmannaskap. Det viktigaste för honom är att du får med dig redskap som fungerar för just dig, i just din vardag.

Vill du trimma din verksamhet och öka försäljningen ta del av Bengts bästa tips under en energisk föreläsning eller utbildning full av humor, inspiration och konkreta verktyg, ring oss på Skillspartner.

Presentation

Dagens informationssamhälle skapar helt nya förutsättningar för att mötet mellan leverantör och kunden. För första gången är kunden nästan lika välinformerad som du om ditt erbjudande. Det innebär att ditt säljarbete måste styras utifrån en genuin vilja att göra din kund mer framgångsrik.

Framgång förutsätter kunskap om vilket värde dina produkter och tjänster skapar för kunden och inte minst hur du ur kundens synvinkel skiljer dig från konkurrenterna. Om inte kunden upplever ett värde i mötet med dig kommer webben förr eller senare att helt ta över din säljprocess.

I sin senaste föreläsning ger Bengt Gejrot sina åhörare bättre förståelse för dagens affärslandskap och visar hur du måste tänka och agera för att skapa nya affärer. Han ger tips och kunskap för att du ska kunna etablera en modern, värdebaserad försäljningsprocess och verktyg för att utmana dig själv och därmed även kunden att bli mer framgångsrik.

Bengt föreläser under mottot ”less is more”. Han menar att det är mer effektivt att fokusera på verktyg och modeller som skapar tydliga resultatförbättringar, istället för att introducera en massa spännande modeller som ändå aldrig kommer till full användning.

Med 30 års erfarenhet av framgångsrik försäljning, varav 15 år från olika ledande positioner, besitter han djupa kunskaper inom säljutveckling och motivation. Bengt arbetar internationellt (på svenska och engelska) och har föreläst i 30 olika länder på fem kontinenter. Han har även skrivit boken Försäljning – Att sälja kunskap och förtroende (2012) och har nu släppt boken Nya affärer Värdebaserad försäljning 4.0 som har mottagits mycket väl. Bland annat använder Academic Work, Pöyry, Forbo Flooring och Rittal boken i all sin säljutveckling.

När du bokar Bengt Gejrot till en föreläsning, workshop eller utbildning får du ta del av hans bästa tips under en energisk föreläsning eller utbildning full av humor, inspiration och konkreta verktyg.

Exempel på teman och rubriker

  • Framtidens B2B försäljning
  • Värdebaserad försäljning 4.0
  • Framgång stavas förtroende
  • Renovering av säljprocessen

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

" Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

Maria Dahl, Partille kommun

"Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

Ingemar Gustavsson, Actemium