”Good to Great” – om att ta språnget till mästarklass

Björn Larsson har hållit flest workshops i Sverige om Jim Collins ”Good to Great”, den mest sålda och inflytelserika managementstudien i modern tid.Varför lyckas vissa företag bli mer framgångsrika än andra? Även dagens ledande företag började sin bana som ”vanliga” företag. Hur har de gjort för att bli uthålligt lönsamma och respekterade vinnare, medan andra blir kvar i bakvattnet?

Björn Larsson har som endast ett fåtal personer i världen lett workshops i USA tillsammans med Jim Collins, författare till ”Good to Great” och det redan på manusstadiet av densamma med klienter från Australien, Europa och USA.

Björn skräddarsyr gärna sina uppdrag för att matcha våra kunders behov, förväntningar och framtida utmaningar. Ring oss så berättar vi förutsättningslöst mer om föreläsningar, föredrag, workshops och utbildningar med Björn Larsson.

Presentation

Björn Larssons föreläsningar, seminarier och utbildningar är interaktiva och fokuserar på hur bra företag kan bli enastående.

Det svåra är inte att förstå vad framgångsföretagen gör, det svåra är att tillämpa insikterna konsekvent.
– Björn Larsson

Genom att träffa nyckelpersoner i förväg kan Björn anpassa sin Good to Great-föreläsning till ett företags aktuella utmaningar.

Björn Larsson tar uppdrag som föreläsare och managementrådgivare. Han är varm i sin framtoning och kunnig. Han engagerar publiken och tar utgångspunkt för sin presentation i deras verklighet. Björn föreläser på svenska och engelska.

Bakgrund
Björn Larsson är VD för ett internationellt managementrådgivningsföretag som grundades i Washington DC 1979. Han har erfarenhet som Good to Great-presentatör och key-note talare för över 100 talet företag, allt från McKinseys alla Sverige konsulter, Tetra Paks globala ledning, Volvo ITs Key Accounts till utbildningsföretaget Pysslingens ledningsgrupp.

Björn är medlem i President Bill Clintons globala nätverk (Clinton Global Initiative) och har erfarenheter från presentationer för upp till 5.000 personer främst i Europa och USA, men även i övriga världsdelar.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards