”Good to Great” – om att ta språnget till mästarklass

Björn Larsson har hållit flest workshops i Sverige om Jim Collins ”Good to Great”, den mest sålda och inflytelserika managementstudien i modern tid.Varför lyckas vissa företag bli mer framgångsrika än andra? Även dagens ledande företag började sin bana som ”vanliga” företag. Hur har de gjort för att bli uthålligt lönsamma och respekterade vinnare, medan andra blir kvar i bakvattnet?

Björn Larsson har som endast ett fåtal personer i världen lett workshops i USA tillsammans med Jim Collins, författare till ”Good to Great” och det redan på manusstadiet av densamma med klienter från Australien, Europa och USA.

Björn skräddarsyr gärna sina uppdrag för att matcha våra kunders behov, förväntningar och framtida utmaningar. Ring oss så berättar vi förutsättningslöst mer om föreläsningar, föredrag, workshops och utbildningar med Björn Larsson.

Presentation

Björn Larssons föreläsningar, seminarier och utbildningar är interaktiva och fokuserar på hur bra företag kan bli enastående.

Det svåra är inte att förstå vad framgångsföretagen gör, det svåra är att tillämpa insikterna konsekvent.
– Björn Larsson

Genom att träffa nyckelpersoner i förväg kan Björn anpassa sin Good to Great-föreläsning till ett företags aktuella utmaningar.

Björn Larsson tar uppdrag som föreläsare och managementrådgivare. Han är varm i sin framtoning och kunnig. Han engagerar publiken och tar utgångspunkt för sin presentation i deras verklighet. Björn föreläser på svenska och engelska.

Bakgrund
Björn Larsson är VD för ett internationellt managementrådgivningsföretag som grundades i Washington DC 1979. Han har erfarenhet som Good to Great-presentatör och key-note talare för över 100 talet företag, allt från McKinseys alla Sverige konsulter, Tetra Paks globala ledning, Volvo ITs Key Accounts till utbildningsföretaget Pysslingens ledningsgrupp.

Björn är medlem i President Bill Clintons globala nätverk (Clinton Global Initiative) och har erfarenheter från presentationer för upp till 5.000 personer främst i Europa och USA, men även i övriga världsdelar.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium