Intresseanmälan

Blossom Tainton Lic och cert Holistic Lifestyle Coach. Personlig tränare. Ayurvedisk hälsorådgivare. Yogainstruktör. Artist. Föreläsare.

Health & Happiness by Blossom

Den ständigt aktuella Blossom Tainton har efter dryga 20 år i träningsbranschen verkligen gjort sig ett namn och är ett av Sveriges starkaste varumärken där hon når ut till en bred publik med sin positiva träningsfilosofi. Hennes specialitet ligger i coachning inom hälsa såväl som träning och friskvård.

Presentation

Sedan hennes genombrott som programledare för hälsoprogrammet Toppform har Blossom gått från klarhet till klarhet. Hon har gett ut flera träningsböcker, är träningsexpert i olika hälsomagasin och har även varit chefredaktör för sitt eget magasin. Hon har också lett träningscamps över hela världen, är utbildad yogainstruktör och crossfit-tränare, och föreläser om träning och friskvård runtom i Sverige. Det råder ingen tvivel om att hon vet vad hon snackar om!

Blossom Tainton har ett helhetstänk i sitt jobb som hälsocoach. Enligt Blossom definieras inte hälsa av stora muskler, dieter och avancerade yogapositioner, utan av en större, mer genomgående helhetsupplevelse – en känsla av styrka, lycka och tillfredsställelse i sin kropp, sina relationer och i sitt liv på det hela taget. Hon arbetar aktivt för att andra människor ska få ta del av detta härliga tänk om välmående och hälsa. Dessutom vill hon att folk ska njuta av resan dit: “Hälsa och välbefinnande är en resa, inte en destination!”

Med stor entusiasm och energi förmedlar hon budskapet att hälsa, kost och träning kan vara både roligt och lustfyllt, om vi bara utgår från våra egna kroppar och förutsättningar. Du kan förvänta dig att gå därifrån med en mer positiv, förhoppningsfull inställning till kost och träning, och ja.. till och med till livet i helhet!

Anlita Blossom Tainton när du eller din verksamhet vill:

 • Hitta tillbaks till din träningsmotivation och upplev transformationen i din inställning till träning, mat och din kropp.
 • Få inspiration ifrån en riktig energiknäppe som peppar deltagarna och uppmanar till förändring utifrån deras individuella förutsättningar och livssituationer.
 • Lyssna till en föreläsning som lyfter frågan gällande hälsa, friskvård och kost.

Exempel på teman och rubriker

Bli expert på dig själv med M.U.M.S:  Mat – Umgänge – Motion – Sömn
En föreläsning i ett holistiskt koncept, till stor del inspirerat av den indiska läkekonsten Ayurveda – ”medicinens moder” Vad behöver just DU just NU för att komma i din personliga toppform?

Är du rätt rustad för ditt jobb och det liv du vill leva?
Ta del av Blossoms erfarenheter och få tips och råd till DIN personliga toppform på ett underhållande och inspirerande sätt. Hälsa och välbefinnande är en resa, inte en destination!

Föreläsningstid 90min-180min (20 minuters paus vid 3 timmar)
Föreläsning kan kombineras med aktivitet så som yoga,  danspass eller crossfys. Det kan även integreras som en workshop under en heldag.

Som ett tillval kan Blossom även underhålla med sång. Antingen med inspelad musik eller med en musiker på gitarr. Bra ljudtekniker samt anläggning krävs. Skräddarsy ett event för ditt företag, hotellanläggning m.m.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium