Intresseanmälan

Brita Zackari Programledare, manusförfattare, bloggare & influencer

Fotograf
Ida Borg

Med många strängar på sin lyra

Brita Zackari har många strängar på sin lyra. Hon är programledare i tv och radio, manusförfattare, bloggare, influencer, föreläsare och numera – något oväntat – träningsguru.

Brita har skrivit ”Jag hatar att träna”. Brita gillar inte träning. Eller rättare sagt, hon gillar inte träningshetsen, prestationskraven, dieterna och det faktum att det verkar som att man måste pina sig själv för att få resultat. Nu skalar hon bort allt det där och hjälper dig hitta det roliga i träning.

Brita kan bokas som föreläsare, moderator och konferencier.

Boka en lättsam och inspirerande föreläsning med Brita Zackari med oss på Skillspartner.

Presentation

Vi i har kunnat se och höra Brita Zackari i bland annat Rix Morronzoo, Flickvän på försök på SVT, Grym kemi i UR och Inte OK! med Felix Herngren på TV3. Vi har även sett henne leda SVT Play sändningen av Idrottsgalan 2017 tillsammans Nassim Al Fakir. Sportsveriges egna Oscargala där Sveriges mest framstående idrottare hyllas av tv-publiken, välkända artister och ett fullsatt Globen.

Brita Zackari har också utkommit med boken ”Jag hatar att träna”. Brita gillar inte träning. Eller rättare sagt, hon gillar inte träningshetsen, prestationskraven, dieterna och det faktum att det verkar som att man måste pina sig själv för att få resultat. Nu skalar hon bort allt det där och hjälper dig hitta det roliga i träning.

Brita Zackari som moderator och konferencier
Som moderator och konferencier är Brita det perfekta alternativet. Hon mixar programledarrollen med sin komik och leder eventet efter era önskemål.

Brita Zackari som föreläsare
I sin föreläsning pratar Brita på ett humoristiskt och inspirerande vis om att hata att träna men göra det ändå. Att hitta motivation där det inte finns någon, och våga göra sånt man känner sig dålig på. Frikostigt delar hon med sig av såväl exempel ur vardagen till användbara råd och tips.

 

Exempel på teman och rubriker

 • HUR MAN GÖR NÅGOT MAN HATAR
  (- och kanske eventuellt har lite roligt under tiden)

I samarbete med Promotor Media

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB