Intresseanmälan

Britta Sjöström Journalist & författare till "Hjärnan bakom allt – dina tankar, din kropp och dina val"

Fotograf
Elisabeth Ohlson Wallin

Hjärnan bakom allt: Arbetsglädje och självkänsla - Känslighet eller kallsinne - Stress

Arbetsglädje och självkänsla. Känslighet eller kallsinne. Stress. Kan detta ha något med hjärnan att göra? Ja! Allt i livet har med hjärnan att göra! Och om du vet hur den fungerar så blir livet både roligare och begripligare. Med humor och medkänsla använder Britta Sjöström vardagssituationer för att illustrera hur hjärnan är ständigt närvarande i allt vi gör, känner och tänker.

Det är hjärnforskning för vanligt folk, med lagom doser facktermer – allt är fast förankrat i vetenskap och blir bästa sortens livskunskap. Vare sig det gäller kärlek, arbete eller stress.

Vill du veta mer om eller boka Britta Sjöström hör av dig till oss på Skillspartner.

Presentation

Vi ägnar resten av kroppen stor uppmärksamhet – maten, träningen, hälsan … Men hjärnan är för de flesta ett okänt universum. Här får du kliva in i ditt eget liv, och samtidigt förstå hur alla andra också känner och fungerar.

2016 kom Britta Sjöströms bok ”Hjärnan bakom allt – dina tankar, din kropp dina val”, som redan är tryckt i en tredje upplaga. ”Våga misslyckas”, Brittas första bok utkom 2012.

Britta Sjöström har bland annat medverkat i ”Fråga Doktorn i SVT, hon är regelbunden gäst i P4 Göteborg, och medverkar i flera program i Sveriges Radio P1.

Britta Sjöström är journalist, författare och föreläsare. Hon har arbetat med alla typer av kommunikation, såväl inom media som ledarskap och rådgivning i kommunikations- och affärsfrågor.

Exempel på teman och rubriker

 • Om varför hjärnan gör motstånd när du vill förändra stress och må bättre
 • Om hur du kan använda enkla rörelser och minska stress och må bättre
 • Om hur hjärnan påverkas om du blir bortvald ur, eller invald i, gruppen
 • Om vad som händer i hjärnan och kroppen om du stressar under lång tid

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB