Intresseanmälan

Britta Sjöström Journalist & författare till "Hjärnan bakom allt – dina tankar, din kropp och dina val"

Fotograf
Elisabeth Ohlson Wallin

Hjärnan bakom allt: Arbetsglädje och självkänsla - Känslighet eller kallsinne - Stress

Arbetsglädje och självkänsla. Känslighet eller kallsinne. Stress. Kan detta ha något med hjärnan att göra? Ja! Allt i livet har med hjärnan att göra! Och om du vet hur den fungerar så blir livet både roligare och begripligare. Med humor och medkänsla använder Britta Sjöström vardagssituationer för att illustrera hur hjärnan är ständigt närvarande i allt vi gör, känner och tänker.

Det är hjärnforskning för vanligt folk, med lagom doser facktermer – allt är fast förankrat i vetenskap och blir bästa sortens livskunskap. Vare sig det gäller kärlek, arbete eller stress.

Vill du veta mer om eller boka Britta Sjöström hör av dig till oss på Skillspartner.

Presentation

Vi ägnar resten av kroppen stor uppmärksamhet – maten, träningen, hälsan … Men hjärnan är för de flesta ett okänt universum. Här får du kliva in i ditt eget liv, och samtidigt förstå hur alla andra också känner och fungerar.

2016 kom Britta Sjöströms bok ”Hjärnan bakom allt – dina tankar, din kropp dina val”, som redan är tryckt i en tredje upplaga. ”Våga misslyckas”, Brittas första bok utkom 2012.

Britta Sjöström har bland annat medverkat i ”Fråga Doktorn i SVT, hon är regelbunden gäst i P4 Göteborg, och medverkar i flera program i Sveriges Radio P1.

Britta Sjöström är journalist, författare och föreläsare. Hon har arbetat med alla typer av kommunikation, såväl inom media som ledarskap och rådgivning i kommunikations- och affärsfrågor.

Exempel på teman och rubriker

 • Om varför hjärnan gör motstånd när du vill förändra stress och må bättre
 • Om hur du kan använda enkla rörelser och minska stress och må bättre
 • Om hur hjärnan påverkas om du blir bortvald ur, eller invald i, gruppen
 • Om vad som händer i hjärnan och kroppen om du stressar under lång tid

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision