Intresseanmälan

Caroline Mohr (fd Larsson)

Vinn det mentala spelet med ett mindset i världsklass

Det finns en outnyttjad potential i de flesta organisationer och inom oss.
– Caroline Mohr

Känslan är där! Vi har mer att ge, men vi når inte riktigt hela vägen fram. Känner du igen dig och ditt företag?

För att avancera och bli ett team i världsklass, ett team som växer från duktiga amatörer till fullblodsproffs så behöver organisationen ett mindset i världsklass. Många söker ny input utifrån – att applicera metoder och processer som lätt skapar en kaotisk känsla. Högpresterande organisationer expanderar inifrån med större och mer kvalitativa tankar. Det gör att ni vidgar vyerna och de enskilda medarbetarnas perspektiv. Samtidigt tar det dig och hela organisationen till nästa, högre, nivå?

Vill du veta mer eller boka en inspirerande föreläsning med Caroline Mohr där ni får verktyg för att utveckla mental tuffhet och tillit som består – för att kunna prestera på topp och må bra samtidigt, kontakt oss på Skillspartner.

Presentation

Caroline Mohrs föredrag hjälper er att få det, det bidrar till att hela gruppen känner ett lyft i energi, ser nya perspektiv och får mer inspiration. Ni får ökad energi och arbetsglädje genom att fokusera på rätt saker, expandera er komfortzon bortom lagom. Ni får även de rätta verktygen och metoderna att använda för att vara i zonen och prestera på topp. Allt samtidigt som organisationen mår bra längs vägen.

Caroline skräddarsyr alltid föreläsningarna efter samtal med er som kund, era behov och utmaningar kommer i första hand och hon är mån om att vara rätt föreläsare på rätt plats och att kunna förmedla en föreläsning som passar er perfekt. Det finns även möjlighet att bara jobba med budskapen i ett workshop-upplägg där fokus ligger på upplevelse-baserade övningar.

Caroline Mohr är före detta professionell golfspelare. Hon har även coachat lag och individer till mästerskap och vet vad som krävs för att hålla motivationen på topp över tid, att sätta meningsfulla mål och kunna lyfta varandra för att utvecklas till ett team i världsklass. Hon vet hur viktigt det är att kunna vara i zonen och känna att allt flyter på samtidigt som man mår bra. Hennes erfarenheter av förändring är också något hon använder i sina föredrag. Hon överlevde först en jordbävning i Nya Zeeland för att sedan drabbas av cancer. En cancer som gjorde att hon förlorade sitt högra ben och sedan gjorde comeback till den professionella golfen redan 2 månader efter amputationen. Med Caroline finns också en utbildning inom NLP, Business & Master-nivå.

Exempel på teman och rubriker

Maximera din potential genom att Go Pro 2.0
En föreläsning designad för att släppa lös din potential och börja agera i den riktning du vill gå. Du får följa med på en resa där du fördjupar din kunskap om din inre drivkraft. Du har chans att sätta meningsfulla mål, identifiera framgångsrika strategier och ta viktiga beslut för ditt engagemang.
Den här föreläsningen passar perfekt när ni vill få fart & öka engagemanget.

Vinn det mentala spelet med ett mindset i världsklass
En föreläsning om att bygga ett starkt mindset i världsklass genom att förbättra din attityd och förmåga att växa genom utmaningar. Om att fokusera rätt för att få mer energi, öka din integritet och inre tro på din potential.
Den här föreläsningen passar perfekt när ni är inne eller står inför en förändring.

Fear Less – Live Mohr
En föreläsning om att våga gå utanför din komfortzon, utmana din rädsla och upptäcka ännu mer i rummet av nyfikenhet. Den här föreläsningen fokuserar även mycket på att förbättra relationer- teamwork på både individ och organisationsnivå genom öppenhet och medkänsla. Du får en fördjupad insikt om mod och vad det innebär att ha mindre rädsla och leva mer. 
Den här föreläsningen passar perfekt när ni är inne eller står inför en förändring och/eller vill förbättra teamkänslan.

Caroline håller även en-dagars workshops där grupper där man önskar en bättre teamkänsla. Hon fokuserar då på värderingar, mål-visualisering, lagarbete upplevelsebaserade övningar.

Referenser

Caroline förmedlar viktiga budskap och coaching-perspektiv som gjorde vårt event på världens mest prestigefulla golfbana, St Andrews, till ett av de bästa vi gjort. Vill ni berika ert event med ett föredrag som ger mervärde, rekommenderar jag verkligen Caroline!
Manager, Allianz SE (Worldwide)

Jag kan verkligen personligen rekommendera Caroline för alla som vill skapa bättre förutsättningar för sin organisation att lyckas.
Chef, Mäklarhuset

När Caroline håller sin föreläsning går det inte att värja sig. Det är en berättelse som kunnat förmedla smärta och sorg men som med hjälp av Carolines fantastiska berättarförmåga istället blir en mycket stark historia om kraften i levnadsglädje, tron på möjligheter och en ung människas beslutsamhet. Det finns något för alla och alla tillfällen i hennes berättelse.
Chef, ICA Sverige

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision