Intresseanmälan

Charlie Söderberg Känd från TV-serien Lyxfällan

Ämnen Ekonomi
Fotograf
Denise Lissert

Vardagsekonomi på riktigt

Charlie Söderberg blev känd för svenska folket genom TV-serien Lyxfällan, där han hjälpte folk i svåra ekonomiska situationer. Han har sedan dess också synts som programledare för SVT+ och Tonårsbossen på TV3.

Charlie Söderberg har de senaste 10 åren specialiserat sig på de synsätt och beteenden som skapar rikedom i våra liv. Hittills har mer än 100 000 personer besökt Charlies föreläsningar för att hitta sin plan för ett rikare liv med mer tid, mer pengar och mer energi.

Presentation

Det är ingen vanlig ekonomiföreläsning med fonder, sparförmaningar och excelkalkyler. Charlie Söderberg inspirerar och utmanar dig att se dig själv, dina möjligheter och ekonomi på ett nytt sätt. Hans föreläsningar konkretiserar moderna ekonomiska teorier, finansiell läskunnighet och ekonomi på ett nytt sätt. Han blandar humor och käftsmällar med konkreta råd.

Jag vill visa världen att genom att göra ekonomi roligt kan vi förändra människors liv. Det är därför jag går upp på morgonen.
– Charlie Söderberg.

Charlie Söderberg har skrivit böckerna Kulor, cash och kosing och Ett rikare liv! en bok om din tid och dina pengar, och är nu även aktuell i podden På riktigt med Charlie och Mathias. En podd om vardagsekonomi för vanliga människor – på riktigt.


I samarbete med Promotor Media

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards