Charlie Söderberg Känd från TV-serien Lyxfällan

Ämnen Ekonomi
Fotograf
Denise Lissert

Vardagsekonomi på riktigt

Charlie Söderberg blev känd för svenska folket genom TV-serien Lyxfällan, där han hjälpte folk i svåra ekonomiska situationer. Han har sedan dess också synts som programledare för SVT+ och Tonårsbossen på TV3.

Charlie Söderberg har de senaste 10 åren specialiserat sig på de synsätt och beteenden som skapar rikedom i våra liv. Hittills har mer än 100 000 personer besökt Charlies föreläsningar för att hitta sin plan för ett rikare liv med mer tid, mer pengar och mer energi.

Presentation

Det är ingen vanlig ekonomiföreläsning med fonder, sparförmaningar och excelkalkyler. Charlie Söderberg inspirerar och utmanar dig att se dig själv, dina möjligheter och ekonomi på ett nytt sätt. Hans föreläsningar konkretiserar moderna ekonomiska teorier, finansiell läskunnighet och ekonomi på ett nytt sätt. Han blandar humor och käftsmällar med konkreta råd.

Jag vill visa världen att genom att göra ekonomi roligt kan vi förändra människors liv. Det är därför jag går upp på morgonen.
– Charlie Söderberg.

Charlie Söderberg har skrivit böckerna Kulor, cash och kosing och Ett rikare liv! en bok om din tid och dina pengar, och är nu även aktuell i podden På riktigt med Charlie och Mathias. En podd om vardagsekonomi för vanliga människor – på riktigt.


I samarbete med Promotor Media

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti
Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

Kundutlåtanden

"Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

Fredrik Göransson, Nine Yards

" Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

Maria Dahl, Partille kommun