Intresseanmälan

Charlotte Nygren

Förändringsledning - öka genomförandekraften och engagemanget

Charlotte Nygren har arbetat som chef i över 20 år i verksamheter där förändringsprojekt och ständiga förbättringsarbeten har varit ett stående inslag.

Kompetensen och erfarenheten i att driva förändring har Charlotte från ledarroller med olika fokus – verksamhetschef, marknads- och kommunikationschef samt projektledare. Med medarbetarperspektivet och förståelsen för utmaningar skapar Charlotte meningsfullhet och engagemang. Framgången ligger i förberedelser inför mottagandet och kraften i genomförandet.

Presentation

Av alla beslutade förändringar och strategier genomförs aldrig hela 37%, för att det saknas tillräckligt med genomförandekraft i organisationen. Därtill kommer alla projekt som bara delvis genomförs, alltså inte fullt ut som det var tänkt från början.

Men kostnaden, tiden och alla förberedelser som går förlorade är inte den enda förlusten. Utan misslyckade projekt skapar en skepsis – ett motstånd, misstänksamhet och avvaktande i organisationen. För vad är det som säger att det kommer att lyckas nästa gång? Medarbetare söker efter varje tecken på att det inte blir av nu heller – att man slipper att förändra sina beteenden och kan hålla fast vid det vanliga och trygga.

Varför ska du boka en föreläsning/workshop med Charlotte Nygren?

 • Bli stärkt i rollen att leda i förändring
 • Bli medveten om förändringsmotstånd och hur nya varaktiga beteenden kan skapas
 • Få verktyg som hjälper medarbetare till meningsfullhet och engagemang
 • Skapa tydlighet i förändringsarbetet på ett strukturerat och målmedvetet sätt
 • Hur förändringsprojekt och nya strategier kan skapa riktning och fokus

Charlotte Nygrens föreläsningar och workshop vänder sig till chefer och medarbetare i alla typer av organisationer. Genomförs på svenska.

Exempel på teman och rubriker

Förändringsledning – Hur skapas engagemang och meningsfullhet? Hur skapas tydlighet på ett strukturerat och målmedvetet sätt? Hur får förändringsprojekt ett högt genomförande?

Värderingsarbete – Hur skapas en gemensam värdegrund som förankras i företagskulturen? Hur hjälper värdegrunden till att skapa framgångsrika förändringsprojekt?

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi får alltid insiktsfulla och träffsäkra förslag på talare och inspiratörer från Skillspartner och de är ett bra bollplank i processen."

  Fredrik Göransson, Nine Yards

  "Skillspartner är alltid lyhörda för våra behov och levererar utifrån dem förslag som också motsvarat våra förväntningar. Jag rekommenderar andra varmt att anlita Skillspartner."

  Ann-Sophie Gustavsson, Ringhals AB