Intresseanmälan

Chris Sundqvist

Fotograf
Janne Danielsson

Tänker verkligen inte alla som jag! Borde inte alla göra det?

Livet skulle vara bra mycket enklare men också så mycket torftigare, om alla hade samma inställning till tempo, noggrannhet, struktur, omväxling, kontrollbehov och makt.

Chris Sundqvist föreläser om hur vi kan sluta irritera oss på olikheter och istället hitta dynamik, glädje, skapa respekt och förståelse för att vi just tänker olika.

Presentation

Vad vi än kallar det – teamwork, samarbete, produktivitet, engagemang, arbetsglädje, försäljning eller service – så kokar allt till sist ner till KOMMUNIKATION.

Att förstå både hur jag själv kommunicerar, hur andra som inte tänker som jag uppfattar mig, och vad jag kan göra för att bli tydligare och nå fram är grundstenarna i Chris föreläsningar.

Chris Sundqvist föreläsningarär både lättsamma, underhållande och lämnar användbara verktyg. Insikt i hur vi kommunicerar är något vi alla kan ha nytta av, både i arbetet och i privata relationer.

Chris föreläser gärna på engelska både i och utanför Sverige.

DISC-PROFILER
Vill ni fördjupa er i teamets drivkrafter och sätt att kommunicera erbjuder Chris även DISC-profiler som ni gör innan föreläsningen och som ni sedan tolkar under föreläsningen. Ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att komma en nivå djupare. Ofta kan detta ligga till grund för ett fortsatt eget arbete kring exempelvis samarbete.  

Exempel på teman och rubriker

TÄNKER INTE ALLA SOM JAG?!
– För dig som samarbetar med eller leder någon som är olik dig själv.
En föreläsning som ger ökade insikter om de egna drivkrafterna och kommunikationsmönstren. Något som också ger större förståelse och ökad medvetenhet om vikten av att “matcha” en annan person, t ex genom tempo, bekräftelse, tid för reflektion, saklighet och noggrannhet.

Öka samarbetet genom att acceptera olikheter och få alla i organisationen att bidra och prestera. Boka en givande föreläsning som garanterat lämnar insikter!

LÖNSAMT LEDARSKAP
– Att nyttja potentialen hos medarbetarna
För ledare som inte bara vill förstå sitt eget sätt att kommunicera utan även förstå hur medarbetarna påverkas av ledarens drivkrafter och sätt att kommunicera. Du får konkreta tips om hur du som ledare kan matcha dina medarbetares drivkrafter för att öka motivation och produktivitet. Engagemang, lust, handlingskraft, kreativitet, arbetsglädje är bara några av de positiva resultat du som ledare kan uppnå genom att matcha dina medarbetare. Att du inte kan motivera alla på samma sätt vet du antagligen redan men vet du HUR du ska göra för att motivera dina olika medarbetare och vad de behöver från dig, för att kunna prestera på topp?

Föreläsningen passar utmärkt även för alla som är ledare utan att ha en chefstitel. 

SÄLJINSIKT
– Matcha din kund och skapa trovärdighet
För dig som har en säljande roll, eller är försäljningsansvarig.
Föreläsningen är inriktad på att utifrån säljarens egna kommunikationssätt identifiera kundernas drivkrafter. Genom att matcha drivkrafterna skapar du större förtroende, får en mer effektiv säljprocess och nöjdare kunder. Vi titta på hur matchningen kan se ut i de olika stadierna av en säljcykel, från första mötet, offert till avslut och uppföljning. Den här föreläsningen är ett komplement till annan säljmetodik och fungerar utmärkt som smörjmedel i säljcykeln. Anpassa din kundkommunikation för att underlätta ett beslut, skapa en långsiktig kundrelation, öka förtroendet och sälj mer!

Referenser

”Vi fick en intressant och underhållande föreläsning som gav oss glada skratt och insiktsfulla tankar. Individers olikheter blir en källa till glädje istället för frustration. Det var lätt att ta med sig färgspråket vidare i vardagen vilket gjorde att vårt samarbete och vår teamkänsla i gruppen förstärktes direkt!”
Eva Rydbeck, Program Office, One IT Roadmap SEB

”Chris inspirerar och ger insikter som direkt kan användas i det dagliga arbetet. Enkelheten i hennes föreläsande gör att budskapet är enkelt att ta till sig och sätter sig starkt i minnet.”
Niclas Hermansson, Digital Marketing Strategist at Volvo Trucks

”Chris föreläsning gjorde starkt intryck på mig och mina medarbetare. Vi fick bättre insikt om både oss själva och våra kollegor, vilket underlättade samarbete och stärkte teamkänslan!”
Anna Leo, Head of CRM & Customer Insight, Vodafone

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg