Intresseanmälan

Christer Olsson

Ledarskap, Affärsmannskap & Inspiration

Christer Olsson är fiskarsonen som gjort sunt förnuft till sin affärsidé. Han har arbetat som föreläsare i över 20 år och varvar det med författarskap och coachning av ledare och ledningsgrupper på några av Nordens största företag.

Idag är Christer en av Sveriges mest bokade föreläsare, känd för sin unika förmåga att förstå det vardagliga samspelet mellan människor.

Allt som inte är under utveckling är under avveckling.
– Christer Olsson

Boka en inspirerande och tankeväckande föreläsning full av konkreta verktyg här hos Skillspartner.

Presentation

Christer Olsson kommunicerar detta genom föreläsningar som inspirerar, manar till eftertanke, och ökar sina besökares handlingskraft. Hans ambition är att så Tankefrön och att du skall gå från att Veta till att Göra. Hans goda råd är inte bara användbara för chefer och ledare utan för människor på alla platser och situationer i livet.

Idag ägnar Christer Olsson sig åt att få människor att bli mer prövande och lärande och göra mer av det de redan vet. Tankar kring detta har han formulerat i sin tredje bok ”Du lever så länge du lär” med undertexten ”Från veta till göra”. I april 2020 kom Christer ut med sin senaste bok – Skolcoachboken. Ett tillsammansprojekt mellan honom och rektor Linda Blomdahl. Boken vänder sig till lärare.

Christer har tidigare nått stor framgång med böckerna ”Vart är du på väg – Och vill du dit?” samt ”Du läcker vad du tänker”.

2019 tilldelades Christer Olsson utmärkelsen Årets talare.

Christer arbetar också med:

 • Ledningsgruppsutveckling
 • Affärsmannaskap – SPK (säljande personlig kommunikation)
 • Coachning
 • Kurser/Utbildning

Exempel på teman och rubriker

 • Du lever så länge du lär
 • Hur leda och konkurrera i en miljö där alla kan samma saker och är nästan lika duktiga
 • När vi går från att vara medarbetare till medansvarig
 • Arbetsglädje är ett annat ord för produktivitet
 • Den som vill mest vinner!
 • Struktur och kultur – hur skapar du en struktur som leder till en kultur som är utvecklande, behövande och rolig?
 • Kulturella och strukturella utmaningar i en allt mer digitaliserad värld – vad innebär det för ledarskapet?
 • Vart är du på väg – Och vill du dit?
 • Dags att ta tillbaka det som tagit oss hit! – vår unika förmåga att samverka

 

Christer Olsson är en av Sveriges mest efterfrågade inspiratörer o föreläsare i kommunikation och ledarskap. Författare till succéboken "Vart är du på väg - och vill du dit? Boka Christer Olsson hos Skillspartner, tel 08-684 049 24.

Christer Olsson är en av Nordens mest anlitade föreläsare och har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor på ett sätt som inspirerar, manar till eftertanke och inte minst till handling.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Vi anlitar Skillspartner eftersom det är otroligt tryggt, pålitligt och med snabb återkoppling. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. Skillspartner har fingertoppskänsla och en professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Skillspartner.  Ni kommer inte att bli besvikna."

  Ingemar Gustavsson, Actemium