Intresseanmälan

Christos Gultidis Expert Microsoft Office 365, utbildare & föreläsare

Arbeta effektivare och smartare med Microsoft 365 (SharePoint, Teams, OneNote, Forms & Excel)

Christos Gultidis är en mycket uppskattad instruktör, workshopledare och  föreläsare med stor erfarenhet och bred kompetens inom IT-området. Christos brinner för att förmedla IT-kunskap och delar gärna med sig av praktiska och användbara tips och tricks.

Hans specialområden är Microsoft 365 och dess viktigaste appar såsom SharePoint, Teams, OneNote, Forms och Excel.

Presentation

Christos Gultidis har arbetat som utbildare och instruktör inom IT  i mer än 30 år. En av hans stora styrkor är att han alltid anpassar takten och upplägget av en kurs efter gruppens uppsättning.

Han är mycket grundlig och pedagogisk och har ett unikt sätt att interagera med människor för att skapa trivsel, motivation och goda resultat. Christos strävar alltid efter att skapa ett öppet klimat och ser till att alla känner sig trygga och bekväma för att kunna ställa alla ”dumma” frågor”, som de funderar på.

Christos levererar alltid med hög energi, professionalism och glädje. Kurserna genomförs på ett pedagogiskt och strukturerat sätt där teori varvas med praktiska exempel och övningar.

Christos Gultides levererar allt från webinarier, föreläsningar, workshops till hela utbildningsupplägg. Alltid med skräddarsytt innehåll och upplägg efter målgrupp och organisation.

Några av de kurser/föreläsningar som Christos håller:

 • Samarbeta effektivare och smartare med Teams
 • Öka effektiviteten i din organisation med Microsoft 365
 • Organisera och strukturera dina eller organisationens anteckningar i OneNote
 • SharePoint Online för organisationens IT-samordnaren / redaktörer
 • Arbeta effektivare och smartare med Excel
 • Analysera stora datamängder i Excel och skapa dynamiska rapporter med hjälp av Pivot tabeller och Power Query
 • Arbeta effektivare och smartare med Microsoft Outlook

Exempel på teman och rubriker

Arbeta effektivare och smartare med Teams
Teams är navet, hubben för all kommunikation och informationsdelning i Microsoft 365. Kursen/Föreläsningen ger dig bättre hands-on kunskap och förståelse för vad Microsoft Teams kan erbjuda och hur du använder Teams och dess kanaler för att samarbeta kring filer, diskutera och informera dina kollegor i ett projekt eller arbetsgrupper.

Du lär dig även hur du kan använda gemensamma anteckningar, filer och appar på ett enda ställe. Med Teams kan du ha privata diskussioner, bjuda in eller ansluta dig till möten eller schemalägga en direktsänd livehändelse.

Efter kursen/föreläsningen kommer du att kunna skapa och hantera Team och kanaler, lägga till medlemmar samt styra deras behörigheter och samarbeta enklare, smidigare och effektivare med dina kollegor, partner eller kunder.

Öka effektiviteten i din organisation med Microsoft 365
Har du börjat eller kommer du att börja använda Microsoft 365? Vill du ha en ordentlig och metodisk genomgång av de viktigaste apparna som ingår i Microsoft 365? Vill du veta hur du kan applicera Microsoft 365 i din verksamhet/organisation för att spara tid, effektivare samt öka produktivitet?

Då är denna kurs/föreläsning bra för dig!

Microsoft Office 365 är en molntjänst som innefattar flera appar och molntjänster. Den gör det enklare och smidigare att samarbeta och kommunicera med dina kollegor, partner och kunder. Microsoft 365 kan underlätta ditt arbete eftersom den erbjuder moderna arbetsverktyg för en flexibel och digital arbetsplattform där allt är samlat på en och samma plattform och är nåbart oavsett plats och enhet.

Efter kursen/föreläsningen kommer du att ha fått med en mängd användbara tips och trix samt idéer på hur du kan använda Microsoft 365.

Organisera och strukturera dina eller organisationens anteckningar i OneNote
OneNote är en digital anteckningsbok som hjälper dig att skapa bättre ordning och struktur i din vardag. Den sparar dina eller organisationens anteckningar på ett gemensamt ställe samt synkroniserar dem med alla dina enheter.

Du kan samla idéer, mötesinformation, dokument, att göra-listor och annan viktig information på en enda plats och sedan, om du vill, låta dina kollegor eller samarbetspartner ta del av dem.

Kursen vänder sig till dig som vill lära dig de mest använda och populära funktionerna i OneNote för att organisera och strukturera din arbetsdag bättre och smidigare samt effektivisera dina arbetsuppgifter för att minska stressen. Den lär dig en mängd olika praktiska tips och funktioner för att ha en överskådlig blick över dina arbetsuppgifter.

SharePoint Online för organisationens IT-samordnare/redaktörer
SharePoint är en samarbetsplattform från Microsoft. Med SharePoint kan du skapa och hantera grupp- och kommunikations- webbplatser, lagra, dela och hantera filer och appar. Du kan även dela information för ett projekt eller en arbetsgrupp med dina kollegor eller samarbetspartner.

Efter kursen kommer du att kunna skapa och administrera grupp- och kommunikationswebbplatser samt veta hur man lägger till dokumentbibliotek och andra appar som anpassade listor, kalender, uppgiftslistor. Du kommer även kunna definiera egna metadata och vyer samt hantera behörigheterna och webbsidor.

Arbeta effektivare och smartare med Excel.
Microsoft Excel är det marknadens ledande kalkylprogram. Ett program med flera kraftfulla verktyg för att organisera data, utföra beräkningar, hantera listor samt att analysera och visualisera stora mängder data. Programmet innehåller många smarta genvägar, snabba arbetssätt och en mängd funktioner som kommer att spara en hel del dyrbar tid och arbete åt dig. För att kunna jobba effektivare, smidigare och på ett strukturerat sätt med Excel är det viktig att ha bra grunder att stå på samt att veta hur programmet är uppbyggd och hur det fungerar.

Mitt älsklingskortkommando i Excel är Ctrl + E – eftersom det kan spara dagars arbete, berättar Christos Gultidis.

Efter kursen kommer du att känna dig säkrare och tryggare när du jobbar med Excel och vet hur du ersätter flera timmars arbete med enstaka åtgärder och funktioner. Du kommer att kunna infoga och hantera data enklare och smidigare samt kunna skapa diagram för att ge ökad förståelse av dina data. Du kommer även att få med dig massor med användbara tips och trix för att arbeta snabbare, effektivare och smartare med Excel.

Analysera stora datamängder i Excel och skapa dynamiska rapporter med hjälp av Pivot tabeller och Power Query
Excel innehåller flera användbara verktyg för att hantera och analysera stora mängder data och sedan ta fram dynamiska rapporter samt visualisera resultatet på ett enkelt och intressant sätt. Några av dessa är tabeller, pivottabeller, pivotdiagram Power Query och Power Query.

En pivottabell är ett både extremt kraftfullt och lättanvänt verktyg i Excel för att beräkna, sammanfatta och analysera stora datamängder på ett elegant och överskådligt sätt. Resultatet kan sedan presenteras i dynamiska pivottabellsrapporter eller visualiseras med pivotdiagram.

Med Power Query (kallas Get & Transform in Excel) kan du importera, rensa, analysera och dela data från olika källor i Excel

Efter kursen kommer du att kunna hantera och organisera dina data i listor enklare, smidigare och effektivare samt arbeta med tabeller för att hantera, gruppera och analysera data visuellt. Du kommer att kunna skapa, formatera och analysera stora mängder data med hjälp av pivottabbeler och pivotdiagram samt kunna bygga och hantera kraftfulla och flexibla dynamiska pivotrapporter. Du kommer även att kunna importera och formatera data från olika källor enkelt och smidigt med hjälp av Power Query.

Arbeta effektivare och smartare med Microsoft Outlook
Många använder Microsoft Outlook endast för e-post och kalenderhantering. Programmet innehåller flera moduler och en mängd smarta funktioner som gör att man kan effektivisera och strukturera vår vardag och minska stressen. Med Outlook kan du organisera din vardagliga informationshantering enkelt eftersom du kan hantera dina e-postmeddelanden, kalendrar, kontakter, uppgifter, påminnelser och att göra-listor på ett och samma ställe.

Denna effektiva kurs genomförs på ett pedagogiskt sätt där teorin varvas med praktiska exempel och intressanta övningar.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  "Jag är väldigt nöjd över samarbetet med Skillspartner. De är lyhörda och kommer alltid med bra förslag på föreläsare utifrån mina önskemål och ramar. Samarbetet är smidigt och de är lätta att nå och kommunicera med.  Resultatet är alltid mycket kvalitativa och omtyckta föreläsningar som deltagarna lovordar."

  Sonia Koppen, Vision

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg