Intresseanmälan

Claudia Olsson En av Sveriges mest tongivande röster kring digitalisering & utsedd till ”Young Global Leader” av World Economic Forum

Digitalisering, globalisering och framtiden

Det finns mycket som pekar mot att framtiden kommer att präglas av digitalisering, globalisering och entreprenörskap. Och Claudia Olsson hör till dem som ser längre in i framtiden än de flesta.

Claudias entusiasmerande föreläsningar skänker överraskande insikter och inspiration – att förstå och leda den framtida samhällsutvecklingen.

Intresserad av en spännande och intresseväckande föreläsning med Claudia Olsson. Kontaka oss på Skillspartner så berättar vi mer!

Presentation

Med stor passion guidar Claudia Olsson åhörarna i hur stora globala utmaningar inom hälsa, energi, utbildning och säkerhet kan lösas med kreativitet och exponentiellt accelererande teknikutveckling. Våra stora globala utmaningar översätts till globala möjligheter där just du har chansen att bygga nästa storföretag. Hon sätter teknologin i kontext av världens tillväxtmarknader där hon delar med sig av innovation och utveckling som hon själv utforskat i Indien, Kina, Japan, Filippinerna och Singapore.

Claudia Olsson har kallats Teknologstjärna i pressen och har utnämnts till Årets Ledare i Sverige. 2014 var Claudia topp 10 på talanglistan som publicerades i SvD Näringsliv och topp 10 på chefsorganisationen Ledarnas lista över framtidens kvinnliga ledare. Med bakgrund som första svenska deltagare och rådgivare till framtidsuniversitetet Singularity på NASA Ames i Silicon Valley ser hon dessutom längre in i framtiden än de flesta.

Genom sitt arbete med ACCESS Health International har Claudia besökt laboratorier i Japan, interagerat med robotar i Singapore och forskat i framtidens teknologi i USA. Claudia vet vad som är möjligt med den senaste teknologin för hon har själv testat den i praktiken – Googles glasögon, 3-d tillverkning, drönarflygning och robotskelett. Med den praktiska erfarenheten och den teoretiska förståelsen berättar Claudia vad vi kan förvänta oss av framtidens teknik.

Claudias Olssons presentationsstil är entusiasmerande och erbjuder ett högt tempo, överraskande insikter, en del varningar men även tillförsikt och framförallt inspiration – att förstå och leda den framtida samhällsutvecklingen.

Intresseanmälan

Stockholm
08-684 049 24
Göteborg
031-130 700
Malmö
040-40 50 10
Därför ska du anlita oss
Lyhörd, kunnig rådgivning
Snabbt svar
Stort nätverk av talare
Trygghetsgaranti

  * Obligatoriska fält
  Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy

  Kundutlåtanden

  " Vi i Partille kommun har sedan flera år ett fint samarbete med Skillspartner. Vi får alltid ett genuint proffsigt och engagerat bemötande. Jag brukar vända mig till Skillspartner och förklara vad vi söker. Därefter får jag flera förslag och vi talar oss fram till ett lyckat event. Min kontaktperson hos Skillspartner är utöver sin yrkeskompetens också en sån där sprudlande och varm person som det är lätt att trivas omkring. Så när hon hör av sig via telefon eller dyker upp på evenemangen som bokats kan man inte bli annat än glad! "

  Maria Dahl, Partille kommun

  "Jag känner mig alltid trygg med att Skillspartner håller en mycket hög servicenivå. Vi arrangerar föreläsningar för våra klienter, tjänstemän, som är i omställning. Vårt mål är att bjuda på inspiration. Skillspartner är lyhörda, lämnar bra förslag och svarar snabbt. Det känns enkelt, lättsamt och personligt. Det träffar alltid rätt och både vi på TRR och våra deltagare går nöjda från föreläsningarna. Jag kan varmt rekommendera Skillspartner."

  Anna Karin Laurenius Kohle, TRR Göteborg